![]() |
Zamówienie na zrobienie filmu ...
Witam! Bardzo bym prosił o zrobienie jakiegoś ładnego filmu z przejściami, napisami itd z screen'ów, które zrobiłem w mojej karierze, wszystkie szczegóły omówimy na pw a screeny spakowane wyśle na maila, kto się podejmie ;D :)
|
Data dołączenia + 21 lvl (z pewnością wiele wspaniałych screenów z dwarfów?) z opisu świadczą o tym, że poślesz komuś ładną keyloggerową paczkę ze screenami :)
|
Cytuj:
|
Ja się podejmę jeżeli wyślesz sceeny nie spakowane.
Jak coś to pm. |
A no faktycznie rookstayer, ale i tak paczki nie wezmę :)
|
ja mam propozycje do autora...
jeżeli chcesz żeby ktoś na poważnie coś zrobił to ogłoś taki mini konkurs xD 3 najlepsze prace otrzymają coś tam na twoim świecie np na rooku full seta Xd albo jakąś tam kaskę, chyba ze masz chara na mainie lub innych serwach to wtedy będzie więcej ochotników, jury to będziesz ofc ty i np dwóch twoich kumpli prace wysyłane będą do ciebie w wmv na e-mail kthxbye |
Spook
Ok to ogłaszam konkurs, 3 najlepsze prace wygrywają - mogą się zadowolic swoim talentem xD ok screeny powysylam niepakowane ale jest ich 27 wiec troche to potrwa ... ale jak chcecie, najwyzej moge dac skana ;D :)
@edit no dobra , NAJLEPSZA praca zostanie nagrodzona w postaci full eQ + 100 gp na roku, na Isarze... |
proponował bym zrobić już osobny post na forum tibia.pl i tibia.com z szczególnym naciskiem na to drugie ;)
|
tibia.com - link do innej strony niż fansite = ban.
I wszystko ;] |
jak chcesz napisz na gg 3123770 to ci dojebie wymarzony film
|
Cytuj:
|
Wyślij mi na priv linki do fotek, to sproboje cos zdzialac bo i tak mi sie nudzi ;)
|
Okej, właściwie to moge się tego podjąć, nawet bez żadnej zapłaty ^^, spakuj obrazki (najlepiej .jpg) rara i wrzuć na rapidshare, link podaj na priv.
|
Cytuj:
@topic, tez moge sprobowac cos zdziałac jesli to ma byc jakis nie przekraczajacy 4min movie to czemu nie, chwila roboty najlepiej wes uploadnij na jakis image host i wyslij mi wszystkie linki ktore otrzymasz po wrzuceniu na priva do mnie. ; ) |
Mi też możesz wysłać na pw wszystkie zdjęcia i ew. filmy jak masz..
|
No ej, co jest z tymi zdjeciami? :(
Uploadnij je gdzies, i powysylaj kazdemu na priv : P zobaczymy kto jaki filmik zrobi : > |
Cytuj:
|
etoric ty zuy spamerze..
To kiedy w koncu XozzQ te linki wyslesz ? |
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:30. |