![]() |
Rookgaard Update 2008.
Jak wszyscy wiemy, lub też i nie wszyscy, lada dzień ruszy pierwszy prywatny test serwer zimowej aktualizacji.
Cytuj:
Zatem czekamy na pierwsze informacji, zdjęcia jak i filmy mile widziane. |
Tak szczerze to wątpię, żeby coś dodali na rook, ale pomarzyc można :)
jak bede coś miał to dodam :) |
Cytuj:
|
i jesteś taki na 100% pewien że to TS dotyczący aktualki? -.-''
Jak dla mnie za szybko. |
Cytuj:
Zamknięty TS nie przyda się do niczego innego jak testowanie czarów, sprawdzanie mapy i ewentualnie questów itp. Bo sami "wybrańcy" nie przetestują przecież tak jak to ostatnio miało miejsce obciążenie serwera. Ps. W najgorszym przypadku temat powstał minimalnie za szybko, nie przed tym TS co miał, ale to chyba i tak nieuniknione by powstał. |
Tak btw, to na teście będą brane dane postaci z 31 października? Dokładnie to chodzi mi o premium, bo wolałbym go mieć na ts.. Czy może cipsoft pokusił się o to żeby na prywatnym ts dać premium każdemu, żeby móc tak w pełni testować? Jakoś przez tyle czasu tylko raz chciało mi się wbić na publiczny test, a na privie nigdy nie byłem ;F
|
Cytuj:
|
Spokojnie, też jestem wybrany. Tylko właśnie niby to oczywiste dla mnie było, że będą dane brane z 31.10, ale coś mi mówiło, że bez prem pogram. No cóż, teraz przynajmniej wiem, że nie powinienem ufać instynktowi : P
No i dzięki za odpowiedź. @edit Może to tak dziwnie, chaotycznie napisałem.. Chodziło o to, że dzisiaj mi się premium skończył. |
A jednak dane kont chyba nie są brane z 31.10, bo wtedy miałem premium, a na teście nie mam + wtedy na pewno nie logałem się na veno d lair (robiłem to przy ostatnim wylogowaniu się z tibii kilka dni temu).
A co do rooka- nowy wygląd wolfów, ale to akurat paladinem zauważyłem. Zaraz na rookstayera wbiję. @edit Jak na razie widzę, że mamy kota(y) na rooku, zabrali trochę facc area na rzecz pacców, ale póki jestem facc to nie zobaczę co jest na pacc (After two days of testing, the Premium areas will be accessible for all tutors./ na niemieckim teście teraz jest save server więc chyba po nim będę miał pacca, ale rookstayer i tak ejst na amerykańskim, a nie wiem kiedy tu ss będzie). @edit Gdyby ktoś jakąś dziwną sprawę w związku z bankiem zauważył to nie mówcie o niej, tutaj, ani nikomu! |
Daj jakieś ss zęby zobaczyć co jeszcze zmienili :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
pff... sam sobie znalazłem ;p Nowy wygląd wolfow ^^ http://img407.imageshack.us/img407/3480/wolvesod0.png Zmniejszyli facc arene ale dodali kota xD http://img155.imageshack.us/img155/3879/placaa5.png |
|
Już nie będzie botterów, którzy robią rookstayerów tylko po to żeby kasę na maina wynosić ^^
|
Do osob testujacych, oceniacie te zmiany na + czy na - ?
Bo mnie troche zmiany zniechęcają. O co został uszcuplony FAcc? |
Cytuj:
Dla graczy posiadających konta facc na (-) bo facc arena została uszczuplona;(;( Natomiast dla graczy pacc na (+) ponieważ zostało dodane nowe expowisko z pająkami i została zwiększona wyspa.:D:D |
Mam nadzieje ze dla Facc pozostaly wszelkiego rodzaju podstawowe expowiska - poison cave, wasp tower, orc tower trolle i inne badziewie?
Z tego co widzialem to tylko powyrzucali sheepy i inne smieci. Co dokladniej pousuwali? |
Co do jaskini ze spiderami to tylko została trochę, powiększona i przeniesiona z bugów.
Usunięto również resp chickenów na FACC Area. |
Już nawet kurczaka zabić nie można nie płacąc. =,='
|
Bo nikt ich nie zabijał bez botów... teraz tylko pacce będą mogły sobie w ten sposób dorabiać.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:29. |