![]() |
Mlvl ,czar ,Obrazenia z czym to się je?
Jest jakiś kalkulator żeby to obliczyć albo tabelka?
Na tibi.pl czytałem poradnik ale tam dokładnie nie jest opisane =/ Wychodzi grubo ponad 100 a w rzeczywistosci jest 32 :P I jeszcze jedno takie pytanie. Mam 8 bp ihów i 4 bp lmm xD Co moge z nimi zrobic? Robiłem je tylko ze względu na mlvl bo na 18 miałem 6 mlvl a tera 14 xD @down o co ci chodzi? mam pytanie to sie pytam od tego jest chyba forum Temat ostatni założyłem na początku listopada o broni,chyba ze ci chodzi o posty ;P |
Sorry za offtop ale kiedyśtrzeba :/
Człowieku co ile ty nowe tematy zakładasz? Już chyba z 10 =.= |
Chyba logiczne co z nimi zrobić ... ihami się lecz, a lmm bij potworki jak będziesz huncił, hity nie będą wielkie ale będą ...
Co do damage to z tego co wiem na sile czarów 100% hmm bije 20 - 40, lmm 10 - 20, stalagmite chyba 20 - 60, SD 100 - 150 i różne takie ... chyba że to zmienili, ale nawet jeśli to nieznacznie raczej. |
proponuję nożem i widelcem, ew pomóż sobie łyżką... po chuj ci kalkulator? idź i sprawdź na potworkach... co zrobi z bp ih i bp lmm... ihy wyrzuć do wody, a lmm schowaj do depo na czarną godzinę!... nos zcholera zastanów się po co kolejny bezsensowny temat?
|
Cytuj:
|
Wyrzuć je do wody... to będzie najlepsze rozwiązanie tego problemu.
|
dziekujemy uzytkownikom wypowiadajacym sie powyzej za te celne uwagi ale pytanie o obrazenia jest sensowne, sam chcialbym wiedziec jak to teraz wyglada. 2*lvl+3*mlvl jest nieaktualny, moze ktos cos o tym wie?
|
Ludzie pisali że teraz 1x lvl + 4x mlv, ale to chyba nie to, bo zobaczcie - taki 300 sorc z 80 mlv by miał siłę magii 620, a przed uptade 840 ... co prawda zwiększyli ilość ładunków w runach, ale tak to wychodzi że teraz jest lepiej (bo hity trochę mniejsze, ale za to co najmniej 2x więcej ładunków). Tylko w takim razie co ze spontanami? Czyżby wzmocnili je by na teraźniejszym systemie obrażeń zadawały mniej więcej takie obrażenia jak kiedyś?
|
IH - sila*0,7 +- 1/3'
Cos takiego jest w FaQ ale to nie pasuje =/ sila=lvl*2 + mlvl*3 Mam 27 lvl 25 elder druidem 131 = 50 + 81 131*0,7 + - 1/3 1x lvl + 4x mlv = 133 tez by nie pasowało Czyli powinienem się leczyc za 91.4 jesli dobrze licze a lecze się za 165+ I coś mi nie pasuje Dodam ze Exura leczy mnie za 60-80 a exura gran nie wiem bo zawsze daje mi maxa (265 hp) |
ciekawe ciekawe, ostatnio widzialem palladyna na 110 lvlu uderzajacego ~230 z sd w czlowieka o ile dobrze pamietam bylo to 230, mozliwe ze 210 albo nawet 280, chodz to raczej za duzo. ciekawi mnie na ktorym mniej wiecej lvlu przecietny sorc czy druid moze zadac takie obrazenia??
|
Mam 30 lvl. Palladyn. 15 mlvl
Jakie według Ciebie bedzie uderzenie z SD ? sy |
Człowieku SD można używać dopiero od 45 lvla
|
Cytuj:
Jeśli jednak masz racje... to zakładamy ze mam 45 palla i 15 mlvl. Jakie według Was będa wchodzić hity? sy |
@up
70-90 ???? coś około tych granic w humana, a co do potworków to w granicach 150 może by walnął :) |
Od 100 do 150 to chyba Standard, a ty miałbyś chyba trochę ponad 100% siły magii (ale trudno mi powiedzieć, jaki dokładnie jest teraz przelicznik, chyba nikt go nie zna).
|
Kiedys lvl duzo dawal teraz chuja daje chyba jest przelicznik 0.1*lvl i 5*mlvl
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:45. |