![]() |
Co kupić?
Witam! Jaki prezent kupić 13-15 letniemu chłopakowi z gimnazjum? Mile widziane linki na allegro oraz zdjęcia. Cena max do 40-50zł.
|
A może jakieś jego zainteresowania, etc.?
|
Jutro na śniadanie zjedz płatki z mlekiem, popij sokiem z pomarańczy. Zaściel łóżko i idź do szkoły. Jeśli masz jakieś pieniądze, to kup sobie drożdżówkę, i spałaszuj ją gdzieś na 3 przerwie. Po lekcjach wróć do domu, zjedz obiad, odrób zadanie domowe, poucz się, niedługo kartkówka. Potem, jak byłeś grzeczny, pograj na komputerze. Jak nie byłeś, to poczytaj lekturę. Wieczorem zjedz kolację, umyj się, ucałuj rodziców na dobranoc i połóż się spać. Zaśnij
To tak na wszelki wypadek, żebyś nie robił nowych tematów. |
Cytuj:
|
kup mu spreparowana wagine ew. gumowa lalke.
|
Dmuchana owieczkie ze zbiornikiem, super jest.
|
stringi . Z reszta, na ktore to urodziny?Skoro nawet co do wieku nie jestes pewien
|
To może już chodzi o Mikołajki?
Stringi z trąbką są git, futrzaste kajdanki też dają radę. Albo kup mu jakiegoś podpachowego spraja z żelem pod prysznic, dołóż Tłiksa i będzie fajnie. |
Cytuj:
|
Do paru @UP
Nad lalką xd myślałem ale chodzi o klasowe mikołajki.... facetka by zalookoała i przypał,ale stringi....? Co do zainteresowan to ma takie...nijakie takie wieczne niesczęście... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie wiem... może daj mu te 4 dychy? |
Cytuj:
Ja byłbym za lalką. Skoro to takie wiecznie nieszczęście to będzie miał co robić sobotnimi wieczorami. ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
K.Jay |
Cytuj:
Cytuj:
|
40 zł wartch płyt CD , a za pozostałe 10 zl weź se za fatyge zeby na kazdej plycie nagrac mu inny program. Nie powie że się nie przyda oO
Ew http://allegro.pl/item474827894_kask...rezent_18.html wpisz prezent w allegro i sam poczukaj... |
Myślałem nad czymś z Tej Strony, ale nie wiem czemu mi się nic nie podoba, a co bardziej nie wiem co jemu -.-.
|
Czarna koszulka z wielkim różowym napisem EMO i jakiś nóż??
Kiedyś dostałem na te śmieszne mikołajki kieliszki i byłem bardzo zadowolony ;) |
Taa kup mu te meskie cukierkowe stringi...
@down A co? Lepiej damskie? A, chyba ze tak... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:20. |