![]() |
Koniec Wojny !!!
Jak widac vo nie ma ani pomyslu ani ludzi na walke i za chwile tez kasy wiec mozemy uznac ze to zakaczy sie w ciagu tygodnia... zaraz polowa Vo sie zrookuje a reszta sprobuje sprzedac chary
No ale co, życie nie, trzeba bylo nie kozaczy i nie na*******ac ludzi for fun Ale spoko zaraz stare vu sie poczuje i znowu to samo bedzie ^^ Każdy pierdoli "to tylko gra.. ble ble ble"... a najlepsze jest to ze zwastowaliscie co niektorzy przynajmniej 3-6 lat zycia dzien po dniu siedzac expiac walczac i doiero po takim czasie zalapiliscie o co kaman a teraz robicie CYA z dnia na dzien .narazie :) Poczekamy na nowy podział nebuli ^^ |
No i co z tego. Najważniejsze, że pseudo neutralna część VO nie pogra juz sobie. Nic tak bardzo nie w*****a jak fakt, że przydupasy w stylu: hajakiesy, mirazza, cardsharpa, hozakoba, małgasia, ghanaili, gran strica, lamiriony, paladonosa i innych wożą się po serwerze. H WAM W DUPĘ. Szliście tam gdzie lepiej? to teraz macie pograne i wasi rle również ;]
Co do słowa pseudo neutralna chyba nie trzeba wyjaśnień, bo jak ktoś to gówno zna to wie ock. Tak to jest, jak się sra, wyżej jak dupę ma ELO<<< |
Cytuj:
|
zmartwię cię ale ma bardzo chamskie "pseudo kozackie" odzywy ;]
|
Cytuj:
Andrzeja nie ma juz!!! Chyba ze wroci ale i tak bedzie wpierdol bo vo sie nie podda non-nejmie :))))) |
Tiad wygra bo ma fajniejsza nazwe gildi ;/ a co do lami to nigdy do mnie sie zle nie odzywal a powiem wiecej zawsze byl pomocny:) wiec pozdro dla niego pomimo tego ze jestesmy po innych stronach pozdro:D
|
Cytuj:
MORDHEIM TO BRZMI DUMNIE!!!!11 |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
tak chyba juz chlopaki przegralismy ;S
|
Cytuj:
Retardzie gownem byles jestes i bedziesz :) |
Cytuj:
|
haha kasy nie mamy? oj zdziwisz sie ta wojna jeszcze potrwa troche...
|
DOBRA NIEAKTUALNY TEMAT... :D
"Narazie" :] |
Cytuj:
|
tak fajny ten koniec wojny, jak to byl koniec wojny to ja chce zobaczyc jaka byla wojna
btw. ile do ilu? |
Cytuj:
|
Transporter powinien byc wróżbita.. wpierw post o wojnei ktora sie zaczela puzniej a teraz o jej koncu no i też sie sprawdzilo :o
Powinienes mi powróżyc xD Szkoda tylko ze razem z tiadem ktorych lubie sa te *****szony z Vu i inne gady jebane to mnie boli bo to ze Tiad i sunze wygrali to dobrze Ale *****szonow aka nodois i innych co cale zycie ludzi od ZYDOW wyzywali a teraz im dupe liza i sa z nimi nie scierpie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
^wiecej wykrzyknikow, malo przekonujacy jestes.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:56. |