Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   Exp - Druid PACC (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=198258)

Mallice 18-11-2008 08:00

Exp - Druid PACC

Witajcie!
Mam 33 druida na non-pvp, nie dawno zamówiłem Premium Account i już doszło teraz tylko przed akceptacją nie wiem gdzie expić od którego do którego lvla gdzie? a chciałbym do końca tego premium wbić 60-80 lvl(Premium jest na 3 miesiące).

Proszę o rady doświadczonych druidów.
Oraz jeżeli chcesz powiedzieć ,,Szukaj! to nie boli" to nic lepiej nie pisz bo szukałem tematów z poradnikami i wszystkim co się da i nie ma tego czego ja chce.
Fajnie również by było gdyby ktoś dał expowiska na pacc area nie za bardzo zaludnione.

Liczę na rozpatrzenie mojej prośby
Pozdrawiam

Nyksus 18-11-2008 08:15

Re:

Trudno znaleść niezaludnione expowiska na PACC Area. Graniczy to można powiedzieć z cudem np. na Luminerze. Może spróbujesz piraty na Nargorze? Albo żółwie na północ od Port Hope? Jakiś spawn dragów też byłby dobry + jakieś tomby, choć te na 100% zajęte będą.

Voniek 18-11-2008 08:29

Tomby (black water -2, oasis -2, ancient ruins -2), Piraty z summonem (mniej kasy tracisz, mniejszy exp) bez summona (więcej kasy, więcej expa), hunty z kolegami: dle, hydry, Forrbiden Islands.
Muszę to stwierdzić, ale nie ma takiego expowiska, które nie było by przeludnione i nadawało się dla Ciebie, chyba, że będziesz grał o 4 w nocy ;)

Kurczakos 19-11-2008 17:01

http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=1807

shoq 19-11-2008 17:04

A na non-pvp da się gdziekolwiek expić? :O

Bas 19-11-2008 22:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mallice (Post 2340410)
Witajcie!
Mam 33 druida na non-pvp, nie dawno zamówiłem Premium Account i już doszło teraz tylko przed akceptacją nie wiem gdzie expić od którego do którego lvla gdzie? a chciałbym do końca tego premium wbić 60-80 lvl(Premium jest na 3 miesiące).

Drogie dziecko (po treści wnoszę że masz mniej niż 18 lat).
Nasze forum ma wspaniałą funkcję "szukaj".Nawet jeśli za pomocą niej nie potrafisz nic znaleźć, możesz przeczytać jakis normalny poradnik. Nie w stylu "muj poradniczeq dla drutqa". Skoro nie wiesz gdzie expić to jakim cudem potrafisz samodzielnie założyć rano skarpetki?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mallice (Post 2340410)
Proszę o rady doświadczonych druidów.
Oraz jeżeli chcesz powiedzieć ,,Szukaj! to nie boli" to nic lepiej nie pisz bo szukałem tematów z poradnikami i wszystkim co się da i nie ma tego czego ja chce.
Fajnie również by było gdyby ktoś dał expowiska na pacc area nie za bardzo zaludnione.

Skoro przeczytałeś jeden z dobrych poradników (a są takie, znalazłem w 3min) i nie znalazłeś tam tego czego szukasz to chyba nie potrafisz czytać.

ravira 23-11-2008 13:39

Jak masz sporo kasy to Tomby

Mosted 25-11-2008 09:11

albo jak masz duzo kasy to raty pod thais < ale uwaga mocne combosy>;(

Vincyl 25-11-2008 16:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bas (Post 2342601)
Drogie dziecko (po treści wnoszę że masz mniej niż 18 lat).
Nasze forum ma wspaniałą funkcję "szukaj".Nawet jeśli za pomocą niej nie potrafisz nic znaleźć, możesz przeczytać jakis normalny poradnik. Nie w stylu "muj poradniczeq dla drutqa". Skoro nie wiesz gdzie expić to jakim cudem potrafisz samodzielnie założyć rano skarpetki?

Skoro przeczytałeś jeden z dobrych poradników (a są takie, znalazłem w 3min) i nie znalazłeś tam tego czego szukasz to chyba nie potrafisz czytać.

Jak takis cwaniaczek to moze podasz link do tego poradnika niech se chlopak skorzysta a nie po nim jezdzicie

Lotress 25-11-2008 16:29

Botuje South Drefie / North Port hope. Pozniej szukasz skryptu na pirate ghosty i botujesz tam dalej.

DeFighter 25-11-2008 19:33

Ja polecam do 40-50 tomby, potem ancienty, pozniej dragi i dl'e na najwiekszym respie kolo ank

W 3 miesiace nie powinienes miec problemu z 80 lvl, jedyne czego potrzebujesz to troche kasy do ~50 lvl bo tak naprawde z tym lvl jest najwiekszy problem.
Ostatnio pomagalem koledze wbic z 60 na 70 lvl. Dziennie chodzilismy na tomba na behe. W 3-4h wbijal 1 lvl i po tygodniu mial juz 70 ;]

Bas 25-11-2008 21:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vincyl (Post 2349445)
Jak takis cwaniaczek to moze podasz link do tego poradnika niech se chlopak skorzysta a nie po nim jezdzicie

Podobno szukał wszędzie... czyli go znalazł i przeczytał, po co ma czytać 2 razy skoro i tak nic z tego nie zrozumie?

Vincyl 26-11-2008 15:05

Bo moze przeczytal jakies gowno i duzo by mu dalo jakbys podal ten twoj ktorys wyczytal i go wychwalasz

Szelest 26-11-2008 16:59

Jeżeli chcesz zarobić kase to mały barbarian camp, najlepiej zrób postmana i rób lootbagi.
Natomiast doświadczenie można wg mnie dość szybko zdobywać na ice golemach z ss rodem i energy strikami (przy okazji można tam zebrać całkiem niezły loot tylko przyda sie ktoś ze zrobionym rashidem i dijinami)
Nie wiem jak na non pvp ale na takiej Elysii miejsca te są praktycznie zawsze puste.
Co do tombów to wg mnie są beznadziejne...
P.S.
Bas napisał:
"Drogie dziecko (po treści wnoszę że masz mniej niż 18 lat)."
Masz jakieś kompleksy? Skoro wypowiadasz się na forum Tibii, wnoszę, że w nią także grasz, więc chyba zauważyłeś, że więkość osób w tym społeczeństwie to dzieci... więc chyba niestosownym jest zwracać się do nich per "dziecko".
Napiszę to troche prościej: jebnij sie w łeb, tylko tak konkretnie, ok?

Bas 26-11-2008 17:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szelest (Post 2350629)
Bas napisał:
"Drogie dziecko (po treści wnoszę że masz mniej niż 18 lat)."
Masz jakieś kompleksy? Skoro wypowiadasz się na forum Tibii, wnoszę, że w nią także grasz,

Źle wnosisz.
Cytuj:

więc chyba zauważyłeś, że więkość osób w tym społeczeństwie to dzieci...

Żebyś się nie zdziwił.
Cytuj:

Napiszę to troche prościej: jebnij sie w łeb, tylko tak konkretnie, ok?

Nie.

Albertus 30-11-2008 19:48

poexpij do 40 na scarabach , pozniej mozesz jakies tomby stukac do 60 , od 60 do 80 mozesz na bonebeast isle ( musisz zrobic questa ale pewnie go wykonasz)
a od 80 to juz mozesz wbijac sie na najlepsze respy dragow i na ancienty . oczywiscie mozesz dragi wczesniej ale watpie czy na levelu mniejszym niz 60 oplaci sie bic dragi , bo lurowac po 1 ew.2 to dupa. 80+juzz sie wbijasz i masz troszke zabawy z gry

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:39.