![]() |
nowe ceny
Drzegladajac forum tibia.de znalazlem ciekawy topic poswiecony nowemu
ncp nah'bob ktory skupuje rary czy to nie fajne.Daje ceny: Fire Sword sells for 4k Dragon hammers sells for 2k Broad swords sells for 500 gp Warhammers sells for 1,2k Dragon lance sells for 9k Ice rapiers sells for 1k Obsidian lances sells for 500 gp Spike swords sells for 1k Fire axes sells for 8k Armors Crown armors sells for 12k Blue robe sells for 10k Shields Crown shields sells for 8k Guardian shields sells for 2k Helmets Crusader helmets sells for 6k Crown helmets sells for 2,5k Royal helmets sells for 30k Legs Crown legs sells for 12k Other stuffs Boots of haste sells for 30k Magic light wands sells for 35 gp Sword, club and axe rings sells for 100 gp each Elven amulets sells for 100 gp Stone skin amulets sells for 500 gp Orbs sells for 750 gp Life crystals sells for 500 gp |
Zastanawiam się jak to wpłynie na antice.Połowa z tych cen jest większa niż obecne ceny na antice.Myśle że cip soft zrobił to żeby ceny na serverach nie schodziły poniżej jakiejś dopuszczalnej normy.
|
ale gdzie jest ten npc?
|
Świetny pomysł jak dla mnie !
|
Nie zobacze = Nie uwierze.
Powiedz gdzie jest ten npc... |
http://www.tibianews.net/img/shortnews/itemprices.jpg
chyba mówi samo za siebie... źródło: www.tibianews.net (polecam czasami tam zajrzeć:P) |
Ale powiedz dokladniej bo ja nie podruzuje. Jakie miasto, a najlepiej jakas mapke. Chetnie bym sobie kupil dobry eq tak tanio. Wysle qmpla z paccem i mi kupi xD
|
stary to są ceny sprzedawania tych itemów... nie można ich chyba tam kupić. Jest to w fortecy Djinów ale z tego co wiem trzeba najpierw zrobć questa żeby sie tam dostać i nie jest tam bezpiecznie (moge sie mylić). Więc nie rób sobie nadzieji ;] to jest przydatne na takich serverach jak antica bo ceny napewno wzrosną i hunty będą bardziej opłacalne.
|
nie mozna kupowac a aby sellnac trzeba wykonac 2 zadania troche trudne
|
Hmmm, na www.tibianews.net na priceliscie pisze że u któregoś z tych npc da sie kupić dragon lance za 30k, czy mógłby ktoś to sprawdzic? Jeśli ma zrobionego questa oczywiście
|
Cytuj:
Quest jest bardzo trudny. Dragon lance można kupić za 30k u jednego z nich. Ale czy to opłacalne ? (nie znam cen dl na nowych światach, ale na starszych od graczy można ją kupić duuuużo taniej). |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:03. |