![]() |
Profesja
Witam!
Chciałbym się dowiedzieć jaka profesja najbardziej do mnie pasuje ^^ Mam neta 512-lagi gdy ludzi full na serwerze a ogólnie to wcale. Lubię każdą profesję, tzn. każdą grałem i każdą mi się równie dobrze gra ^^ Ale zawsze widzę jakieś wady: Knight : Trzeba dużo skillować żeby móc dobrze wykorzystać tą profesje =/ Palladin : Niestety trzeba biegać po amunicje na mniejszych lvl'ach (do około 40) a jak expowisko jest daleko od dp to... no właśnie... Druid: Jakieś ciekawsze runy lub czary od troszkęwyższego lvl'a (np. samo avanlache 30 czy coś ...) Mało czarów ofensywnych. Sorcerer: Gdy gram Sorcerer'em zaczyna mi brakować czarów leczniczych Druida i troszke przechlapane z dragami... Druidem już na 30+ można expić (waste, ale gdy się ma kasę...) Co według moich "wyznań" mi polecacie? |
Z tego co napisałeś, to druid wygląda najlepiej.
|
Skończyłem czytać po "mam lagi"
Kina. Edit.- Przeczytałem resztę i proponuję druida ;] |
A ja wnioskuję, że w tej grze nie ma profesji, która by Ci odpowiadała....
Każda klasa ma wady i zalety, musisz się z tym pogodzić. Nie stworzono idealnej, która nie musiałaby chodzić po amunicję, dużo skillować i z trudem zdobywać doświadczenia. Wtedy wszyscy graliby właśnie nią, rozmiesz..? :| Podejmij sam ten dylemat życia. Kiedyś się przekonasz, że podążanie wydeptaną ścieżką jest po prostu bezsensowne... |
GieEm ;] <znaczki>
@Levi A to sorry ;) |
Cytuj:
Co do tematu to: Weź palka, bo widzę że nie będziesz miał pacc |
jeżeli nie będziesz miał pacca to odradzam druida i sorca
polecam palka bo... jest fajny :P |
Mam już Pacc ale nieaktywowany,bo po prostu nie mogę się zdecydować...
Zaczynam na nowym serwerze no i... chyba Sorcerer albo Palladin ^^ |
sorcem będziesz miał ciężko z kasa na expienie :p chyba ze będziesz robił runki <fuj> a palkiem to fajnie, najlepiej jak byś wbij tak z 20lvl i skile po 60 i wtedy aktywował pacc, choc w sumie te 3-4 dni pacca cie nie zbawi jak byś grał od 0 xD
|
Ogólnie najlepiej chyba pacca aktywować dopiero po 20 lvlu + wytreniony. ;)
Co do wyboru prof. Ja wybrałem knighta, bo pomijając skillowanie jest to bardzo ciekawa profesja(nie tak jak wiele osób mówi). No wiesz.. szybka kasa, duże hity, łatwy (czasem lekko monotonny) exp i większa satysfakcja (niż jakąkolwiek inną postacią) jeśli na niższym lvlu zsolujesz coś mocniejszego. ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:59. |