![]() |
Tibii gratulujemy Gamemasterów!
Sorry, że to tu daję, ale chciałem pokazać głupotę gmów, którzy szukają każdego sposobu, by zbanować, lol
Sprzedawałem sobie kulturalnie mandrake, aż podbił GM ze zwykłego chara i zaczął do mnie pisać. http://img219.imageshack.us/img219/6...nyiplolet3.png Potem wbił na normalnego GM'a i mówił, że muszę dać tego mandrake, bo on musi zrobić screena i umieścić na GM board, więc się zgodziłem http://img217.imageshack.us/img217/8...kezbunyur1.png Potem wziął mandrake, kazał mi czekać chwilę i dał loga. Po 5 minutach wywaliło mnie z tibii, wchodzę na tibia.com a tutaj: Banishment: Account banished until Nov 25 2008, 21:26:03 CET because of using unofficial software to play (Was check,and he was using illegal software.) Nie chcę się żalić, ale to chyba pokazuje głupotę gm'ów i to, że czasem lubią się zabawić w trochę głupi sposób... Ktoś tam chciał pełny ss: http://img123.imageshack.us/img123/5758/uo0365ls1.jpg |
Fajny OTS :)
Jeśli jednak coś takiego miało miejsce radze pisać maila do Cipów ;). |
Aha nie to spoko, Trzeba było nie botowac na totally afk + czemu dałes wycietego screena z madrake hmmm : Bo sie godzian nie zgadza?
|
Cytuj:
|
O KUR** !
Pisz do CIPSOFTU ODRAZU @down Nie wiem czy był boterem ale ukraść item od gracza to chyba przesada jeżeli robi to GM. Zapewne w regulaminie jest, że GM ani nikt z Cipsoftu nie może brać itemków plejera. Pozdrawiam Cery. |
Co nie zmieni faktu, ze Xevez znanym boterem jest, jeszcze wczoraj mu to pisalem, nie zaprzeczal, mowil tylko, ze nie moja sprawa. Moze i nie moja, ale GMa na pewno. wiec o co pretensje? O ban za botowanie dla botera? Dostales bana za stwierdzonego bota, czyli to o cyzm wie kazdy kto np regularnie bywa na lizardach. A mandrake zabral Ci bo i tak na pewno zarobiles wiecej na bocie. I wielkie brawa dla GMa, bo w wiekszosic wypadkow sam ban to niewielka kara i strata w porownaniu z tym co sie dzieki botowi zarobilo.
Nie ukrywam, ze dla mnie tez osobista satysfakcja bo nie raz raporty pisalem na Xeveza. Powtorz-e o co problem? O bana za bota dla botera? Nie rozsmieszajcie mnie. |
Jeżeli to prawda to ten pan Gm..(jakiś tam.. mógł byś podać name xd) zdecydowanie nadużywa swojej władzy. Radze napisać do cipów.
Powodzenia. |
Nieaktualne/Nieaktualne/Nieaktualne/Nieaktualne!
;) |
Cytuj:
Jak mam udowodnić, że to nie fake?: | Z resztą. Od kiedy bany za boty są na 1 TYDZIEŃ, a nie na 1 MIESIĄC? |
Cytuj:
|
Zgodzę się z Tobą, tyle że tak czy inaczej,GM nadużył swojej siły. Na moim świecie też bywa piętnastu boterów/jeden resp i wiadome, życze im jak najgorzej i sam niejednokrotnie wysyłałem na nich raport, więc Twój bulwers dla mnie jest zrozumiały, tylko teraz nasuwa się pytanie ( o ile cały ten temat jest prawdą ) Jaki był sensowny powód zabrania mu tej rzeczy? Przecież to, że używa bota, nie jest zbyt sensownym. Jeżeli chodzi o tą sprawę, to gdyby okazało się że to prawda, to na Twoim miejscu bym coś z tym zrobił, tak czy inaczej jesteś trochę kasy w tył :P
|
Więc są dwie opcje:
1. Straciłeś Mandrake przez własną nieuwagę i naiwność, a potem napisałeś tu posta, w którym próbujesz zrzucić winę na GMa (Mam nadzieję, że do tego stopnia się nie zniżyłeś). 2. To, że coraz częściej dają debilom GMa, wiadomo nie od dziś. Już wcześniej obiło mi się o uszy o podobnych przypadkach. Cipsoft Gamemasterów pod tym kątem nie sprawdza, tylko ślepo wierzy w ich uczciwość. Tym czasem oni, robią sobie zabawę i dopuszczają się abusingu za ich plecami. |
Cytuj:
|
Ok ok- jesli to wszytsko nie fake, GM oczywiscie naduzyl wladzy, pisze to przy calej niecheci do xeveza. Uwazam tylko, ze zrobil dobrze jesli Mandrake po odebraniu Xevezowi powiedzmy wypieprzyl do kosza, co oczywiscie nalezy miedzy bajki wlozyc. Od dawna bowiem jestem zwolennikiem wiekszej karnosci boterow. Ban na tydzien czy nawet na miesiac czesto jest zadna kara za miesiace botowania. Miesiace, w czasie ktorych boter moze zarobic kilka kk. Zatem odebranie takiemu Mandrake jest jakas forma sprawiedliwosci.
Xevezq: Z resztą. Od kiedy bany za boty są na 1 TYDZIEŃ, a nie na 1 MIESIĄC? (sorry ze mi sie cytatu nie chcialo robic ) Ja tam sie na botach i banach za nie nie znam, nigdy nie musialem sie tym interesowac bo jak wsyzsyc wiemy ja gram uczciwie. Byc moze drugi ban za tosamo jest dluzszy od 1go? Ale jak mowilem ja tego nie wiem. Sluchajcie sprawa ogolnie wyglada tak, ze jak nie pozyczasz od mafii nie masz dlugow i nie musisz drzec o zycie. A jak nie botujesz nie masz bana i nie musisz drzec ze ci ktos Mandrake zajuma:P |
Cytuj:
Jednym z czynników, które mogą świadczyć o rzetelności Gamemastera jest to, czy został on nim podczas okresu ostatnich "łapanek", czy pełni już tą funkcję od przynajmniej kilku lat. Jednak mimo wszystko, argument ten traktuje się jako drobny szczegół. |
Cytuj:
|
Przed chwilą mi napisał (w odpowiedzi na to, że nie zgodziłem się z banem), że wysyłałem hack linki na trade. Nie no gratulacje po prostu...
|
Może używałeś trade helper'a ktoś dał reporta a on chciał Ciebie przetestować ?
down# No to korupcje mamy nie tylko w PZPN ;/ |
Cytuj:
@up w sumie sam nie wiem jak to nazwać, kolega z venta mówi, że chodzą ploty, że on ma hacka... |
Gdyby wbił nawet 300lv na bocie zarobił 20kk to i tak GM nie może mu zabrać nawet plate armora. Po prostu nie może, ponieważ tak jest w zasadach tej gry.
I poza tym jak go zbanował odrazu po tym jak to ukradł to skąd miał dowody, że boci? Nawet jeśli to potwierdza 10000 osób to on nie może bez udowodnienia tego. A raczej on sobie stojąc w ank nie bocił o0? btw. Sam dziś bana na acca z 43ek dostałem bo grałem u ziomka i napisał na trade "mother fucker" xd |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:18. |