![]() |
Witajcie!
Udało nam się w końcu zebrać 20 członków. Dziękuje wszystkim za dołączenie i witam!
|
Cześć cześć :)
Hmm własny zaciszny kąt na tym forum powiadasz? Przynajmniej będzie można utrzymać tu porządek prawda? :) Idę nalać sobie szkockiej żeby to uczcić :) |
Oczywiście, bez spamu, fake'ów i Shadow Rexa.
|
Możemy tu przygotować jakiś wspaniały wkręt na miarę Blue Jeepa? ^^
|
Nobki będą wniebowzięte =P
|
Czesc wszystkim :P
widze, ze dobrana ekipa :P |
Elita przecież, tak? ^^
|
Dobierałem najlepszych ^^
|
Huh, skoro najlepszych to w sumie nie wiem co ja tu robię, ale mam nadzieję, że się zadomowię.
|
Jest wódka i jest elita.
|
Modki nas inwigilują. xP
/Siema Dwim. ^^ |
Cytuj:
|
Siema :)
Nie wiedziałem, że należę do Elity. Miłe ^^ Oh... Jaki spokój... Jaka cisza... Piękny zakątek na forum :D CO do wkręta to ja odpadam :D Powiedziałem, że już nie zamierzam "tego czegoś" ściągać na komputer i instalować (Niech się zmarnuje acc. "A taki był ładny. Amerykański!") :) |
Trzeba zorganizować jakąś akcje jak przystalo na grupe rookgaard:p
|
Wystarczy, że ktoś puści jakiś lewy cynk, a reszta potwierdzi. Nie ma szans by nie uwierzyli.
|
Mnie tam lata. Teraz mam inne sprawy na głowie. ^^'
|
Wciśnięcie noobalom kitu nie jest takie trudne, ale nie daje też takiej satysfakcji co wkręcenie tych szanowanych, i znanych wszech i wobec graczy. Z tej racji proponuję szybkie wrzucenie filmu/zmodyfikowanie wiki/ screenów/ i nagłaśnianie sprawy na forach.
|
haha nie moge z fazy
wielki i wszechwiedzący Rocket Slayer poskarżył sie modkowi że sfałszowałem jego podpis "Sfałszowanie cytatu, mające na celu ośmieszenie innego użytkownika forum (tak, chodzi o podpis)." można w ogóle dostać za takie coś ostrzezenie?? bo w regulaminie nie ma nic o tym :) |
Odwołaj się od tego jak chcesz.
|
Potraktuje ten temat jako hydepark bo po co nowy zakładać :)
Normalnie nowi moderatorzy przeginają najpierw dostalem ostrzezenie ze niby falszuje i obrazam kogos podpisem a nie ma o tym nic w regulaminie teraz dostalem za free punkty od wieszoka za rzekome przeklinanie czy też mieliście jakieś sytuacje ?? |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:13. |