![]() |
GM banuje GM'a złodzieja
Temat został usunięty chyba przez ukrywanie rozszerzenia dlatego dodaję ponownie.
Banished: until Dec 18 2008, 23:35:51 CET because of hacking http://turboshare.eu/files/1249839/gm_banned.cam.html lub http://data.fuskbugg.se/skalman01/gm%20banned.cam |
Tak jak pisalem w poprzednim temacie, powinni zrobic cofke bo z tego co wiem sporo ludzi stracilo itemy.
|
Ciekawe. Czy jest możliwe, że Acc zostało hackniete? czytam poki co temat więc moge się mylic ;)
@up T'99 \G/ |
Cytuj:
Cytat z tibia.com: Cytuj:
|
To jest jakiś ostry żal. IMHO to nie jest hack (sądzę, że kolesiowi, który potrafi hacknąć konto GM'a, nie zależy na tym, bo ma dużo bardziej opłacalne możliwości). Według mnie, mamy do czynienia ze sprzedażą konta GMa, ale pewien być nie mogę. Swoją drogą, czy GM potrzebuje invite'a do domku? Jeśli tak, jakie debile mu je dały? Przecież logiczne było, że to co robi GM jest nielegalne, i nawet jeśli dostaliby bana, cipsoft by ich odbanował.
|
moim zdaniem to ze zostal hakniety to prawda.. bo gdyby sprzedal konto to nowy owner chyba nie chcial by zeby sie to wydalo bo cieszyl by sie postacia max 1 dzien..
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
To GM Bunyip, a kradł postacją na tym samym koncie ale Bunyip (bez gm). GM też może mieć zwykłe postacie :p A odnośnie reseta to uważam, że nie powinni robić dlatego bo to ludzie nie powinni wpuszczać do domków, a jeśliby dostali bana to wtedy powinni pisać odwołanie. |
@up
Myślisz o tym z tego względu że Cie to nie spotkało. Kiedy spotykasz gm'a który mówi Ci że masz oddać mu cos albo dostaniesz bana, wtedy raczej nie myslisz dlaczego moze to chcieć. GM jest tak jakby "instytucją" w tibii, która może praktycznie wszystko No...jak dla mnie konto bunyip zostało hacknięte, a postacie gm są dodane do tego acc. dlatego "Haker" miał dostęp do tej postaci |
:O niezle, gieema hacknac
|
Cytuj:
|
Dobra ale pomyslcie troszke...
GM prosząc o inva byl na swoim zwykłym graczu, nie na GM, więc co za tym idzie invita do domku potrzebował. A nie wbijał się GMem do domków, ponieważ na tejże postaci nie może podnosic (i przesuwać?) itemów, ma 0 cap. PS wiem to ze źródeł, których nie podam. |
Moze przesuwac
|
Cytuj:
|
Z tego co mi wiadomo to :
GM nie może podnosic, przenosic , przesuwac itemow Nie moze kopiowac / tworzyc nie moze zakladac eq nic nie moze tylko bany kicki itp |
Załóżmy, że itemki straciło 200osób.
A od tego czasu 1000osób ponabijał lvle lootneło dobre itemki to niby czemu mają robić cofkę? Liczą się wszyscy, a nie ileś tam % A tak poza tym jakby nawet ją zrobili to odrazu po banie dla gm'a. A i chyba jakby była cofka dużo osób by straciło rsy, bany i wykasowały by się dedy na tibia.com? Trochę nierealne Cofki to na otsach :> Teraz zaczniecie gadać, że nie wiem jak to jest stracić tam 300k~ Otóż wiem. Ile osób dostaje hacki i traci all? I co mają robić cofki? |
Cytuj:
Wtedy cofka była za cofką, i nikt nie płakał. Antica miała cofkę średnio raz na 2 tygodnie, huh. |
Przecież i teraz są często cofki. Jak to mówi Cipsoft "z poblemów technicznych", jak dla mnie to padli swoimi main charami na jakimś faraonie i cofki robią :p
|
Cytuj:
Topic: Zdarza się. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:34. |