![]() |
Zakup broni w miastach
:) Moim zdaniem w miastach nie ma zaduzego wybory broni (mieczy,toporow...itd) ;( Mozna by to zmieniec aby roznorodnosc kupowanych broni wzrosla a nie by mozna je bylo tylko znajdowac, Przynajmniej zeby mozna bylo nabyc w zwyklym sklepie serpen sworda. ;)
|
pomysł wydaje mi się śmieszny. Pomyśl tylko i le byś musiał zapłacić za serpenta w sklepie!!!! To by było tak dużo że po prostu by się nie opłacało
|
Moim zdaniem było by to conajmniej nie opłacalne(up) a pozatym wyzsze lvl tez musza miec kase :P
|
Niezły pomysł tyle że
Wady:Napewno by było drogie Zalety:nie trzeba już było czekać pod depo i wszędzie i mówić np. I Buy Serpent Sword :) :) :);) |
POgadamy za 30 leveli, zobaczymy czy nadal bendziesz tak gadał :>
|
??
Wiecie, ale cipy mogly by rozwiazac problem ekonomii/oplacalnosi hunts umozliwiajac sprzedaz wiekszosci items in shops. Mozna by np. sell fire swords for 12k, a my, hi-lvl mieli bysmy zwiekszenie oplacalnosci heros or dls huunts. I by byla stala cena, ktoora by nigdy by nie zeszla ponizej 12k z logicznych przyczyn.
|
A ja mam swojego scimitara i mi starcza
po co mi na trolle i roty lepsze po za tym jak będe high lev to bez problemu zdobędeę serpent sword :) itp
|
Tak i do ~30 lvlu bedziesz biegal ze scimitarem :D
|
Cytuj:
|
up: Na pewno jest t tylko dla pacc to wiem... Ale przed tym trzeba rozwiazac wg mnie bardzo rudny quest, moze sie myle i jest jaksi inny npc...
|
Cytuj:
|
Z tym gs za 17k to dobry pomysł, bo na starych światach już chodzi po 15-10k
|
Antica - GS - 7-9k ...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:54. |