![]() |
kopanie?
doszły mnie słuchy że mozna wykopać różne przedmioty ale jak sie kopie?, gdzie da sie kopać? i czy mozna kopać z FACC ktos na forum mówil że wykopał scarab coin
|
Cytuj:
|
Można kopać... wykopiesz albo scaraba, albo scarab coin.
Ale kopie się pustyni dla pacc... |
"ale jak sie kopie?" - można hełmem, tarczą, albo zbroją (j/k) ale ja polecam łopate ;)
|
fuks?
1st scarab = scarab coin
głupi ma zawsze szczęście xd |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
No to trzeba mowic ze wykopaniem scaraba tez mozna sie pochwalic :D
Rowniez bylo ich sporo a najbardziej cieszyly mnie takie przypadki : Przychodze i pierwszy ruch lopata i juz jest :] Zabijaj - drugi ruch lopata i juz jest drugi za druga proba ale niewiele bylo takich fuksow do reszty portrzebowale duzo cierpliwosci i czasu :D |
Heh ja tesh mam pare a kopie sie na Ankrahmun. Dzieki Scarab Coinsom mozna pojsc na behe na Ankrahmun
|
heh , ja znam kilka miejsc gdzie się raz kopnie łopatą :P i jest scarab coin ( potiwredzone) ale jedna osoba tylko raz tam kopnie i wiecej z tego miejsca nie ma :D naprzykład jak jest ta główna brama w ank w ----> są krzaki wokół nich z3 scrab coinsy :P
|
Wartość ???
Mam pytanie jaką wartość ma 1 scarab coins bo znalazlem na ziemi 32 scarab coins i 3 te drugie. Chce je sprzedać ale żeby nie wyjść na głupka chciałbym sie dowiedzieć jaką mają one wartość. Z góry THX.
|
Cytuj:
|
A najlepiej biora coinsy przy bagnach czy smole poza Ank czy jak kto chce to nazwac ;)
|
Ale mam szczenście !!
Bardzo, bardzo, bardzo THX znalazłem 3 crystal coins JUPI !!!
To sie nazywa szczęście znaleść 30 K !!! 8o Kocham ten tibijski świat 8o |
Moglby mi ktos powiedziec w jakim miejscu sie to kopie ??
|
@kezman-13
Kopac mozna na pustyni, ktora niestety jest tylko dla PACC.. Chociaz.. moze.. moze da sie kopac na tej malej pustyni niedaleko Venore ? |
mam pacca ale niewiem w ktorym miejscu sie to robi a ze w ank~ to wiem.
|
Scarab Coins nie jest bezcenny wiekszosc ludzi sprzedaje po 1k za sztuke i mysle ze ta cena juz sie zadomowila. Dzisiaj sobie poszedlem tam na pare minut i 11:14 You see 2 scarab coins.They weigh 0.4 oz. (Mam juz 16)
|
Jush wiem ale udaje mi sie wykopywac same skarabeusze :/ a zadne coinsy moze zna ktos jakies dobre miejsce gdzie Biora :D ?
|
Tylko dla Pacc do Ankh poplyn.Szukaj na pustyni w okolicach drzew.Ja osobiscie wykopalem 10 szt ze scaraba wypadly mi tylko 2 szt mam niezawodne miejsce gdzie mozna wykopac:PDobra zabawa. :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:27. |