![]() |
Abalest (Range:6, Atk+2, Hit%+2)
Sprzedam
You see an arbalest (Range:6, Atk+2, Hit%+2). It can only be wielded properly by paladins of level 75 or higher. It weighs 95.00 oz. It is a bit heavy due to the iron mounting, but very precise. 30k Pal Robin Harmonia http://images43.fotosik.pl/32/22cd08b623473d22.jpg |
czemu mam glupie wrazenie ze temat ten zostal zalozony tylko po to aby sie pochwalic domkiem, bo w sumie po co Ci to 30k, skoro masz taki domek oO
|
nie tylko ty masz takie wrażenie :P
nie lepiej na trade napisać? |
Tak, tak, fajny domek, gz.
Ja swoim 40lv na harmonii trzymam arb w dp, bo mi się czasu nie chce tracić na sprzedawanie tego. |
spoko ale kazdy ma prawo do swoih wrazen
pisanie na harmini sell arb mi juz bokiem wyszlo moze ktos szuka i zajdzie ten post pozdrawiam kolegow a hwalic nie ma sie czym nalepsze showalem do skrzynki pozdro ogloszenie aktualne zapraszam do kupna |
Wg mnie Beznadziejnie udekorowana chatka.
|
#up
a Abalest (Range:6, Atk+2, Hit%+2) jak ci sie podoba ? i cena tez spoko? |
Beznadziejna ortografia. Skoro nie potrzeba Ci kasy [a z takim domkiem raczej nie], to nie wiem po co ten temat.
|
dlaczego sadzisz ze nie poczeba mi kasy a temat po to zebym sprzedał arba
to chyba ty nie wiesz w jakim dziale jestes, wrazen poszukaj może w innyh działah po co klikasz skoro temat Harmonia Abalest (Range:6, Atk+2, Hit%+2) hyba ze jestes slepy jak masz 30k to wpadnij selle ci arba i kasuje temat beznadzieja kometuejsz bo se posty nabijasz pozdro do nie umiejacyh czytac temat ;p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:13. |