Moderator Gangrel - Uzasadnienie Warna
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gangrel
Otrzymałeś ostrzeżenie na Forum Tibia.pl.
Powód: Karmienie troli
-------
Wiadomość jest automatyczna. Znajdziesz w niej informacje o powodzie ostrzeżenia. Pamiętaj drogi użytkowniku, że otrzymałeś ostrzeżenie dlatego, że nie zastosowałeś się do regulaminu. Jeśli masz jakieś wątpliwości odpisz na tą prywatną wiadomość.
Pamiętaj, że korzystanie z forum jest przywilejem, dlatego należy stosować się do zasad.
-------
To ostrzeżenie nakłada 1 punkt(ów) na Twoje konto, czas na jaki zostało nałożone jest podane w widoku Twojego profilu. Poważne ostrzeżenia nie wygasną nigdy.
Oryginalny post:
http://forum.tibia.pl//showthread.php?p=2342929
Cytuj:
Do autora tematu.
Nie wiem czy wiesz chłopcze, ale zdobyłem twoje dane osobowe (łącznie z adresem zamieszkania). Za chwilę idę na Policję. Ciekaw jestem, co powiedzą na to twoi rodzice, po zapłaceniu grzywny.
|
Pozdrawiamy ;)
Forum Tibia.pl
|
Nie będę z tym moderatorem konwersował na ten temat, ponieważ z doświadczenia wiem, że rozmowa z tego typu ludźmi do niczego nie prowadzi.
Zatem, niech ktoś wyżej postawiony wytłumaczy mi, komu i w jaki sposób wyrządziłem wielką krzywdę moim postem i w którym aspekcie łamie on regulamin. Możliwe, że moderatorom się nudzi i pod nie obecność swoich przełożonych, urządzają sobie zabawę kosztem czyichś kont.
Jeśli ten moderator, który dał mi tego warna, nie potrafi konstruktywnie sprecyzować o co mu chodziło i ma zamiar zamknąć temat, jednocześnie próbując mi wmówić, że "to on ma rację, a nie ja", to najlepiej niech w ogóle się nie odzywa, ponieważ nie mam zamiaru marnować swojego czasu na udowadnianie mu jego błędów. Skieruję się do kogoś, kto jest kompetentny i odpowiedzialny za swoją rangę.
|