![]() |
Paladin Armor
Mam pytanie odnośnie paladin armora chciałbym się do wiedzeć czy on zmniejesz szybkości skillowania bo potnoś 2 skille dist
|
Cytuj:
|
@ Levi - a właśnie że tak?:baby:
|
aha thx...
|
ja jestem pewien w 100% ze wydluzy czas.
|
no to zwalnie czy nie bo jusz nie wiem ;(
|
nawet jeśli, to nieznacznie
|
zalezy od skilla, powiedzmy jesli jest to ~85 to jest zauwazalne, a jesli masz ~60 to luz ;)
|
Jak nie wiecie to sie nie wypowiadajcie.. jezeliby tak bylo to kazdy by skillowal z death ringami.. NIE ZMNIEJSZY TO PREDKOSCI SKILLOWANIA.. nie sluchaj sie dzieci neo ktore graja od tygodnia i mysla ze sa pro elo..
|
NIE WYDLUZA
czytaj sobie na tibia.wikia.com, nawet sama Mirade to napisala ze NIE WYDLUZA... eh |
Fajnie wiedziec
|
nie WydŁuŻa!!!oneone X(
|
Wydłuża...nie wydłuża, zabierz sobie inny armor do skillowania
|
po co ma zabierac, jak to nie ma znaczenia?
|
Nie Ma Znaczenia Czy Masz Arma Czy Nie! Idzie Tak Szybko Jaki Masz Skill Bez Arma ;d A Te NiktÓre Dzieci Up Pewnie MajĄ Neo Xd
|
No I Co Że Mają Neo? Myślisz, Że Ten Kto Ma Neostrade To Jest Dzieckiem Neo Ty Bachorze? -.- Dziecko Neo To Takie Dziecko Które Dostało Neta Na Komunie Czy Coś W Tym Stylu. Dziękuję. A co do armora, to NIE ZWIĘKSZA, jak ktoś nie czytał wiarygodnych źródeł, niech nie pisze swoich przypuszczeń. To było sprawdzane i okazało się, że żadna rzecz podnosząca skill nie podwyższa ilości czasu jakiej trzeba na następny skill... dziękuje.
|
Cytuj:
|
Taak, powtórzcie jeszcze 23562184 razy, że nie wydłuża.
Taak, pogadajcie o Neostradzie i o tzw. 'dzieciach Neo'.. -.- Pokłóćcie się na priv, ok?:> @skuug Nie wiem czy Nonsensopedia jest wiarygodnym źródłem xd. Jednak tym razem się z nia zgadzam ;d |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:00. |