![]() |
Gdzie gra najwiecej Polaków
Witam chciałbym sie dowiedzieć na jakim serwie gra najwiecej polaków. Jaki serwer polecacie dla nowej osoby w Tibi ? gram na chimerze ale tam sa tylko brazylijczycy i to mnie troche drazni ze nie mozna spotkac zadnego polaka.
|
Harmonia...
|
Nebula to praktycznie polski server, niestety nie dla osób bez znajomości. ;(
|
guardia, harmonia
|
na Antice dużo (niestety też dużo noobów więc tam już nie gram) i na Zanerze sporo
|
Na wszytskich niemieckich non-pvp, z pvp to chyba Nebula.
@up Pff... Na Antice większość to swe. |
Servery non-pvp xDD
|
Ty chcesz iśc tam gdzie jest najwięcej Polaków? O żesz stary! Ja bym uciekał jak najdalej
|
niemieckie non pvp, nebula, aldora, furora
|
Furora & Selena(ale tu pełno PK)
A z non-pvp to...Tak naprawdę wszystkie... |
Wszystkie starsze servery no i oczywiście tam gdzie grają lub grali Polscy Hajty:D
|
Wole pograc na serwerach pvp, wieksza zabawa :) czyli mowicie ze na Nebuli najwiecej ich gra?
|
Na Aldorze tez. Ale lepiej sie z jakims 50+ zakoleguj bo dlugo nie pograsz ;/
|
na harmoni i guardii jest bardzo duzo polakow. ale na twoim miejscu wybralbym sobie jakis angielski server. Wg mnie Polacy to same nooby :S
|
Na selenie jest też całkiem sporo:baby:
|
Ten temat mija się z celem jego ogólnego założenia! Każdy piszę inny świat co temu człowiekowi nie pomoże.
Dużo gra na "Aldora" aczkolwiek nie radzę Ci tu grać gdyż długo nie pożyjesz :| Life Is Brutal.. A po za tym jak ktoś wcześniej napisał , nie graj tam gdzie najwięcej Polaków , tylko tam gdzie server jest wymieszany.. :evul: |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
chcsz isc tam gdzie najwiecej noobow? ;o
|
Cytuj:
tam gdzie polacy to same nooby- wybaczcie ze nie jestem patriotą :evul: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:48. |