![]() |
[youtube]Rav's Galana PROduction
Siema, a wiec ostatnio przez tydzien nie mialem internetu, to sobie pomyslalem ze zrobie jakis filmik na utube, no i poszukalem moich camów wszystkich i z okolo 150 wybralem ~20 gdzie chodzimy noobcharami i bijemy noobkow. Wiem ze nie sa to jakeis powalajace akcje ani tez nie ma jakis pro efektow specialnych ale to jest mój pierwszy vmw takze prosze o wyrozumialosc =D
http://youtube.com/watch?v=9WH3eOAl9DE |
Fajne nicki xDDD!
|
Ce cztery
huaHUAuhaHUAhuaHUAhuaHUAuhaHUAhuaAhuaHUahuaHAaHAhu a AhgaHUahuhauUHAhuahuaUHahuAUHauhAHUAhuAUHauhauha auhaahAHahuahuAHUAhuaUHAuhaUHAhuuhhuaAAJIjiaJIAjia IHAj Postaw piwo ziomek no nie mogę XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD |
błahahahah, mila odmiana od tych nudnych oupenek. Ladne, szybkie trapy, tak trzymac.
|
ta, nicki sa fajne. Co do samego filmika to bylo mase fajnych, smiesznych, ciekawych akcji lecz tylko na 1/5 pamietalem by wlaczyc cama i nagrywac :s
nad 2-gą czescia spedze wiecej czasu i postaram sie cos stowrzyc ciekawszego =) |
Muzyka chujowa, uzyta juz 32424324432423 razy w tego typu filmach.
|
Muzyka sama w sobie fajna, tylko, ze nie pasująca w ogóle do tego typu filmu. Zrobionego brzydko swoja droga..
|
niedopracowane sa zrobione te przyblizenia, nie chce sie patrzec nikomu na puste pole, zle dobrane czasowo urywki, brak textu jakichkolwiek info o "ofiarach" to tyle co jak patrzylem na to mi utkwilo w glowie. a co do dzwieku to mi sie podoba i nie zmienilbym tego, zaczalem znowy nagrywac tylko tym razem jakies pk caly czas noob charami lecz 45mage+ lepszy efekt i mozliwosc owned-niecia kogos lepszego niz jakis 60cashmaker, zobaczymy jak to sie potoczy
|
Czterdziestu na jednego, no ale w końcu to noobchary...
|
nie powinienes obracac obrazu w grze 2d bo nic cnie widac:P ale jak to pierwszy wmv to ladnie posklejany;)
|
chcial bym do was dolaczyc rekrutujecie ludzi ? w kupie sila :D
|
o ile wiesz co o ventrilo to mozesz dojsc
|
Nie podoba mi się totalnie.
|
Cytuj:
tylko do kogo mam napisac :) |
^up
powiało grozą ; o zazwyczaj ten , który się chwali to g_wno umi ; f edit. właśnie edycja nie boli nie parzy więc używaj jej . nie gram w to już ; (( pozdro pro pvp mastahu |
Cytuj:
ja niemam takich zwyczajow , ten co tak mysli tak robi ? e. ooo taa mastach to niejestem , ale k**wa nierob ze mnie nooba . niewiesz , nieznasz ,niewidizales nieodzywaj sie ;] , forumowa parofffo |
: > ce cztery XD
ladne szybkie pk |
Cytuj:
|
zmieniacie server czy ciągle na galanie?
robie już tam nooba ;] msg to Eustahy Pinceta zrobie wt parę, k żeby było na promocje i jazda xD |
Ce cztery <<<kurde a taki nick chciałem se wziąć na serwie pvp : PPP
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:37. |