![]() |
World Trade Service by alex!
Witam, nie będę się rozpisywać tylko przejdę do konkretów!
Mam wiele różnorodnych itemów(z kasą gożej bo zeszła na allegro:P) na wielu servach. Lecz teraz interesuje mnie Selena. Więc mój temacik brzmi : Moje servy-Twoja Selena! Oto stan na różnych światach! Antica : Dragon scale main ,Boots of haste ,Demon Shield, addon items Arcania : 215k Astera : Avenger, Heroic Axe Candia : Golden Armor, Boots of haste, addon items Celesta : 2 Noble Axe, Crown Shield, Crown Armor Elera : 72k, crown set, crus helmet, boots of haste, demon shield, addon items, 15 blood herbs Elysia : 2x Golden Armors i jakies śmieci Fortera : soft boots! i śmieci Furora : Golden Legs, Golden Armor, Vampire Shield, Boh, Rh, Ornamented Axe, p ammy Harmonia : Knight set, medusa shield, bright sword, pirate boots, Kyra : soft boots i arbalest + śmieci Luminera : 3bp Life RIngs, Vampire Shield, Blue Robe Menera : Mandrake !!! Mythera : Crusader Helmet, 98k, 3bp sd, woi, p set Pandoria : 300k Refugia : tylko Arbalest i headchopper Solera : Dragon Scale Main, Crown Shield Saphira : Soul Stone!, 2x Santa hat, guardian halberd Thoria : 5bp smp ;d Xantera : boots of haste, pirate set, 32 Iron ores, p set ;) Xerena : Nose Ring, dsm, rh, boh, crown shield, i smieci Jestem w stanie wymienić się w stosunku 1:2 !!!(przykład: ty dajesz mi 50k, a ja ci 100k) :) Będę edytował jeśli cos znajdę jeszcze. Zainteresowanych proszę pisać w tym temacie. |
elo, chętnie zamienie się częścią itemów na selenie za thorie, pisz na priv.
SUper! Polecam ten serwis w 100%, odrazu po wysłaniu 25k dostałem 50 na thorii, jeszcze raz dzięki =) |
Również dziękuje :)
|
lista edytowana.
|
czy tylko selena cie interesuje ??
|
na tibiasoft.com też 2:1 się wymieniają a tam pewniejsi
|
@ patryk05011
tak tylko selena :P @Eyro Ja nikogo nie zmuszam do tego. Jeden pan się wymienił, dał pierwszy i jest zadowolony, więc proszę Cię nie karm trolla w moim temacie, z góry dzięki. |
Mam troche smieci na Selenie, typu bohy/demon helm itp. Chcialbym Xerene :P
|
już ci napisałem :)
|
bede mial czas dopiero w Piatek, zajmij mi 100k na Arcani
|
Sie robi ;]
|
szkoda ze nie interesuje cie secura ;(
|
Może udałoby mi się coś skombinować, ale najwcześniej w środę. Odezwę się na priv jak coś zdobędę!
|
Wiatam.
Interesowały by mnie itemki na Antice Mam troche rzeczy na Furorze. Napisze dokladniej na priv...:) |
pisz na gg 3458037 i najlepiej sie pospiesz bo mam malo czasu ostatnio
|
dalej tylko selena/
|
Kurcze a jak ja potrzebuje z refugii na kyre? xD
|
Mogę robić za pośrednika jeżeli tak bardzo się boicie?
|
jak narazie i jest to praktycznie pewne, ziomek mnie oszukał :P
|
Moge dac ci za itemkiz refugi itemki z azury ?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:47. |