![]() |
Pvp na Island of Destiny?
Czy na serwerach PvP, na Island of Destiny [czy jak to się tam pisze...] można zabijać graczy?
Z góry bardzo dziękuję za odpowiedź. |
Tak, ale tylko w podziemiach.
|
Cytuj:
|
Czyli teoretycznie można pk ludzi co ledwo wyszli z rooka .
To jest durne!!! |
Mylisz się, to jest rzeczywistość.
|
@golden-sword
Mialem tam rsa ;d |
life is brutal ;]
|
Teraz pytanie ode mnie.
Mam pomysł na transfer itemów z Island of Destiny na rookgaard. Nalezy wyjsc na IoD z mala iloscia hp - ok. 10-20, miec w BP slime w jakims opakowaniu (kubek, butelka, cokolwiek). Podrzucic szybko secik dla knighta - brass armor, brass legs, jagged sword, etc. (najlepiej zeby postac sie nie ruszala z miejsca tp). Po zalozeniu seta postac pije slime, pada i pojawia się w... no właśnie - pojawi się na Rooku czy na IoD ? |
? nie wiem czy pojawia się on na roku ?
|
Jezeli zostaniesz paladynem i zginiesz to rodzisz sie jako paladyn na roku ?Wiem ze napewno nie ale pytam gdzie sie odradzasz w tym momencie.
|
Logujesz się w tym samym miejscu, w którym pojawiasz się po rozmowie z oracle.
|
Cytuj:
bo tak możesz wszystkie itemy przesłać . Wyobraźmy se że lata ni sorc na 20lvl z wand of voltrexem ubrany w tą czerwoną tonikę co się dostaje i ze spell booksem. |
Jeżeli powiesz tej Oracle sakramentalne ,,yes" to już nie wrócisz na Rook. Ale jeśli wrócisz z IoD to pewnie bez seta, bez niczego.
|
Chodzilo mi o zrobienie 2 chara ktory by wybral vocation, i wzial itemy, i przerzucic na tego chara co bedzie zaraz po powiedzeniu Yes (ten 2 char jeszcze nie wejdzie na rynek/cokolwiek co moglo by potwierdzic ze jest na IoD).
|
life is brutal and pełen kopas w d*pas very mocno :baby:
|
Cytuj:
A co do transferu to myślę, że pojawisz się na Rookgaardzie, ale w takim stanie, jakbyś był zrookowany. |
Eee... A czy nie można wyexpić na rooku np. 15-20lvl a potem walnąć się na wyspę. Drugi char dosyła tylko sprzęt ;)
|
Eeee... -.-
Ale jaki jest sens? Chyba, że czegoś nie rozumiem. Wytłumacz mi, o co wam chodzi z tym 'transferem'? |
Jak chodzi o transfer to nie ja zacząłem mi chodzi tylko o PK na wyspie przeznaczenia.
|
Z 9+ lvl nie wejdziesz w podziemia, a na powierzchni jest pz.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:15. |