![]() |
New Family ^^
Poszukuje ludzi do nowej "rodzinki" na serwerze Selena...
Wymagania: -Staż gry co najmniej 3 miesiące! -Chęć stworzenia postaci na nowym serwerze (jeśli będziesz tu zaczynał dostaniesz jakiś prezent ode mnie :)) -Czas online : jakieś 1-2h na dzień byłoby dobrze xD ------------------------------------------------------------------------------ Napisz coś o sobie : -Wiek -Najwyższy level -PAcc/FAcc ? -Profesja -Średni czas online na dzień ------------------------------------------------------------------------------ Chciałbym jeszcze abyście napisali proponowaną przez was nawę gildii :P Pozdrawiam, YKERO |
Wymagania spelniam
-------- Napisz coś o sobie : -Wiek|>16 -Najwyższy level|>74 -PAcc/FAcc ?|>przy wyrzszym lvl -Profesja|>knia/pall -Średni czas online na dzień|>roznie niejestem w stanie przewidziec ale okolo 17 |
Siemka ja chyba też spełniam wymagania :P
-Wiek - 13 lat >> za 4 miesiące 14 :) -Najwyższy level - 41 Druid bo mi sie już nie chciało grać xP -PAcc/FAcc ? - jak wbije lvl to raczej tak :) -Profesja Druid/Sorc/Pall // ale Pall raczej nie :P -Średni czas online na dzień - pn-czw : 1-3h ... piątek-niedziela : 2-10h\ Piszcie jeszcze jak coś:D |
-Najwyższy level: 26 ma Morganie -PAcc/FAcc: FACC -Profesja: Knight -Średni czas online na dzień: 1h-5h :p |
wiek 16
najwyższy lew 14 prawie 15 Pacc Facc : Facc Profesja : Sorc Czas : 1-3 |
"Rodzinka be..."
Proszę moderatora o skasowanie postu :0 danix, ty archeologu zajsrany xD |
Upadniecie po tygodniu.
|
Cytuj:
nie ma na tym forum jakis lepszych graczy ?:D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
Przekonaliście mnie :s Proszę moderatora o skasowanie moich wszystkich postów "Na prośbę autora" :s Dzięki :p |
Moge wam pomóc w "rodzince" Guild juz mam zalozona swoja ;) "Fallen Warriors" jest w niej 39 osob...
Msg Fallen Soul w grze =) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:58. |