![]() |
Paskowiec "Wiewiór!"
SPONSOR:
Wiewiór! By Shiz.&Vasudanin Witam, otóż mój dawniejszy fake to była czysta klapa. To raczej powinno wyjść ;). Opisy Bohaterów: Vacek- Pingwin nie z tej ziemi. Pochodzi z marsa. Po zaszantażowaniu psa sąsiada ciotki córki ojca matki babci siostry autora pod postacią okupu przyjęliśmy go tutaj Vasek- j/w, tyle, że ma szekszowniejszy out Narrator- Po wyrzuceniu z domu i zamieszkaniu w kartonie z napisem "kochaj mnie" stracil outfit i musi tu pracować za marne 9 gr/dzień. Znany z ciętej riposty. Wiewiór- Głowny bohater i postać tytułowa tego paskowca, mimo, ze to zwierz potrafi mówić. Jego główne powiedzenie to "Asta *kaszel publiki* lavista bejbe" Tata wiewióra- Dupa wołowa. Ostatnimi czasy, po spotkaniu z walcem-wyrównalcem mówią na niego równy gość. Piasek- Wystąpił gościnnie w drugim parcie Copyright by Vasudanin SPIS TREŚCI Odcinek pierwszy - Ten post Odcinek drugi - 1 strona Odcinek trzeci - 2 strona Odcinek czwarty - 3 strona Odcinek piąty - 3 strona Part: http://img148.imageshack.us/img148/7...odcinekjz7.png Jako to pierwszy odcinek, humor nie mógł aż tak się rozwinąć ;). |
Graficznie jak najbardziej teges. Humorystycznie narazie trochę nie teges, ale ujdzie. Jestem ciekawy na następne odcinki.
|
Jak to jest śmieszne to żaby szczekają....
|
Hau hau.
@topic: Ta, trochę mało humorystyczne... |
Nic specjalnego. Zobaczymy, jak się rozwinie.
Aha, i módl się, żeby Nadrill, albo Misza tu nie wpadli. ;) |
Mania 4chana ogarnia Cię, newfagiem stajesz się.
|
A ja myslalem ze moja akcja z tepieniem paskowcow przyniosla jakies skutki... Jednak mylilem sie ;<
Ehhh rob dalej, zobaczymy co smiesznego pokazesz w nastepnym odcinku. |
@Pacz
To zrob jeszcze jedna ^^ @fake Logo Roxi <Biedny kotek> Reszta Malo humoru ale lokalizacja juz lepsza ;> |
Paskowce rox!
Największą zaletą tego fake'a jest to, że jest paskowcem... I tak temat niezgodny z regulaminem. |
Lazor jest już stary, to po 1. Po drugie...To jest śmieszne? Nie no Shiz, myślałem, że taki fajny jesteś a się okazałeś lamusem D;
|
plusy
+grafika,efekty +paskowiec minusy -humor -postacie 7/10 shizek : p ale nudne i bez humoru : p |
Póki co rozśmieszyło mnie tylko logo ;.(
|
Przynajmniej jako-tako wygląda...
Efekt nawet OK... Lazor jest dość stary... Tyle śmiechu co sensu... |
Noo, lokacja ładna
Logo hehe ; ) Efekt fajny Ale humor, jak już prawie wszyscy powiedzieli, nie jest taki fajny ;P |
Dziękuję za komenty, a teraz ogłoszę współtwórcę Vasudanina!
Next Part: http://img221.imageshack.us/img221/2638/dddo9.png |
Bul, płącz i rzal!
A tak naprawde to mi się podoba. Chociaż popracuj nad humorem :) 7/10 |
Nawet fajny.
Narrator wymiata!!!xD Tylko na tym jednym obrazku mówi ze się nie da ściągnąć ale już jest bez przebrania. Ogólnie fajne lokacje i humor . |
Hueheu, to akurat fajne.
Kontynuuj plax. |
Mnie pasi nie śmieszą O.o ale to średniawe 5/10
|
- czyścimy.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:40. |