![]() |
MS pomoc:P
Witam jestem nowym użytkownikiem forum:P
Mam parę pytań związanych z MS.Chcę zakupić pacc na 30 maga. Ale jak każdy nowy gracz nie wiem gdzie nim expić na poszczególnych poziomach.Wiem zaraz padną teksty typu umiesz szukać na forum ,ty hu.. kupiłeś postać.Bardzo bym prosił o pomoc:P |
Cytuj:
30 Msem, hmm jak ogarniasz hoty i nie boisz się deda to polecam oasis tomb -2 bez fire elementali, jeśli wolisz bezpieczniej expic to darama roty, cały oasis -1. Na razie tyle mi przyszło do głowy. ^^ |
Zależy czy chcesz bocić czy samemu coś expić. Do expienia to tomby na Ank te pierwsze poziomy(jak jesteś ogarnięty to poexpisz) jest wile miejsc wystarczy poszukac respów konkretnych potworów jakie tobie odpowiadają. No a do bocenia to polecam bugi pod Carlin a także raty pod Thais...
|
Do bocenia dobre są raty ale te na rooku bo szybciej exp leci.
|
LOL możesz bocic tomby -1 (np GS tomb - same snake , skele , 1 gohul) a expic na tar tomb -1 tam już są mummie , gohule , ghosty ale i tak luzem dasz rade ten 33 lvl wbijesz w pare h a potem z woi to już tam z palcem w dupie możesz expic ;]
|
msik
Tak ok widać że jak zawsze jakiś element musi się wyróżnić.
@topic na tombach z visa,frigo mam bić żeby nie było waste gadałem z ludzmi i mówili że na tombach do 100 mam bic:/ <bocić raczej nie lubie wole SOLO STYL:P> |
Opowiem jak ja expiłem:
1. Do 34lvl Guardy (WOCE żeby nie było waste) 2. Teraz mam 35 lvl i siedzę na Penisula Tomb -2 z monkiem. W 2 godziny wbiłem od 89% do 51%, taki mój exp. Jak jesteś Pacera to Endru Imro nick jutro około 15:30 będe grał (szkoła) |
Ja gram na Candi.Ale jeśli mogę zapytać do jakiego lvl mam bić na tych tomach i na jakich:P Sory że tak was nękam pytaniami ale serialnie nie wiem:/
|
Od 33lvl możesz na luzie.
Ja expie na Penisula -2 dobry exp (jak dla mnie) ile wbiłem napisałem wyżej. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:10. |