![]() |
Mage Outfit
Mam taki problem,że mam all itemki na wand mage outfit ide do NPC Angela na DArk Catedral Mowie
HI natomiast Angelina odpowiada mi tylko: Angelina: The gods must be praised that I am finally saved., a powinna powiedziec Angelina: The gods must be praised that I am finally saved. I do not have many worldly possessions, but please accept a smallreward, do you? ....;/ A także w quest logu powinno się pojawić Outfit and addons i tez nie ma ;( Nie wiem dlaczego tak mam ... Spróbuje jeszcze jutro po ss, może jakiś błąd 1 dniowy czy cos .... Może ktoś z was tez mial taki problem? ;(;( Próbowałem także z NPC Lynda porozmawiać w Thais, ale nie chce ze mną rozmawiać ;/ |
A masz PACC?
|
Ofc ze mam
|
Ja mielem podobny problem z Wizard Otf, nie wiem może pomoże jak dasz all itemy do pierwszego bp jaki masz na sobie(o ile tak nie miales).No ale predzej, może poprostu coś nie tak robisz...
|
Ale ja najpierw nie musze dawac itemkow ;/ Tylko pogadac i jak ten pierwszy ze mna pogada to dopiero moge isc do drugiego... Bo jak ten 1 ze mna nie obgada do konca to 2 tez nie chce ze mna gadac..... I co ja mam z tym fantem zrobic? :((
|
Ja jak robiłem to miałem właśnie all itemki przy sobie i normalnie zagadałem
|
a nie musisz przed tym npc najpierw porozmawiac z lindą czy jakos tak.. ona w thais jest w temple, pozniej z tym npc z dark katedral a na koncu z itemkami jeszcze raz z lindą?
|
Cytuj:
o a tutaj jeszcze widze full assasssina na awatarze :) |
Ja mam 160 rp mam assassina i barbariana full i full :) We wszsytkich spoilerach jest napisane zeby najpierw z Angelina na DC pogadac.. ;/ Probowalem wielu sposobow ;( Widac ze mam jakis bug czy cos z tym questem .... Musialby to jakos Gm załatwic chyba ale jak mam se go przywołac.. Nie wiem co robic... Przeciez jakos napewno da sie ten outfit zrobic !
|
na wiki jest poprawnie .. sprobouj tak:
* Gracz: Hi * Angelina: The gods must be praised that I am finally saved. I do not have many worldly possessions, but please accept a smallreward, do you? * Gracz: Yes * Angelina: I will tell you a small secret now. My friend Lynda in Thais can create a blessed wand. Greet her from me, maybe shewill aid you. * Gracz: Bye * Angelina: May the gods bless you. moze nie napisales "yes" etc. |
Ja podbiegam mówie
xxx : hi Angelina: Angelina: The gods must be praised that I am finally saved. Ale i tak pisze Yes A ona nic ... A powinna powiedzic : Angelina: The gods must be praised that I am finally saved. I do not have many worldly possessions, but please accept a smallreward, do you? Wogole jak z nia zaczynam gadac to powinno mi sie w quest logu pokazac "Outfit And Addons", bo moim kolegą tak sie pokazuje jak powiedzieli Hi .. A ja nie mam takiego czegos w quest log-u. |
a moze juz akceptowales i teraz juz drugi raz to samo nie gada. Sprawdz czy mozesz z lindą gadac.
|
Własnie nie mogę sprawdzałem na 100 róznych sposobów :(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:11. |