Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Mage Outfit (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=198869)

RapuSzaman 24-11-2008 22:14

Mage Outfit

Mam taki problem,że mam all itemki na wand mage outfit ide do NPC Angela na DArk Catedral Mowie
HI natomiast Angelina odpowiada mi tylko:
Angelina: The gods must be praised that I am finally saved., a powinna powiedziec
Angelina: The gods must be praised that I am finally saved. I do not have many worldly possessions, but please accept a smallreward, do you? ....;/

A także w quest logu powinno się pojawić Outfit and addons i tez nie ma ;( Nie wiem dlaczego tak mam ... Spróbuje jeszcze jutro po ss, może jakiś błąd 1 dniowy czy cos .... Może ktoś z was tez mial taki problem? ;(;( Próbowałem także z NPC Lynda porozmawiać w Thais, ale nie chce ze mną rozmawiać ;/

Aron Roar 25-11-2008 13:32

A masz PACC?

RapuSzaman 25-11-2008 15:12

Ofc ze mam

Minus 25-11-2008 15:38

Ja mielem podobny problem z Wizard Otf, nie wiem może pomoże jak dasz all itemy do pierwszego bp jaki masz na sobie(o ile tak nie miales).No ale predzej, może poprostu coś nie tak robisz...

RapuSzaman 25-11-2008 15:49

Ale ja najpierw nie musze dawac itemkow ;/ Tylko pogadac i jak ten pierwszy ze mna pogada to dopiero moge isc do drugiego... Bo jak ten 1 ze mna nie obgada do konca to 2 tez nie chce ze mna gadac..... I co ja mam z tym fantem zrobic? :((

$eriToonbra 25-11-2008 16:29

Ja jak robiłem to miałem właśnie all itemki przy sobie i normalnie zagadałem

asto1234 25-11-2008 20:43

a nie musisz przed tym npc najpierw porozmawiac z lindą czy jakos tak.. ona w thais jest w temple, pozniej z tym npc z dark katedral a na koncu z itemkami jeszcze raz z lindą?

asto1234 25-11-2008 20:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez $eriToonbra (Post 2349446)
Ja jak robiłem to miałem właśnie all itemki przy sobie i normalnie zagadałem

btw. skąd masz taki dobry addon na takim lvlu ;]? :evul:
o a tutaj jeszcze widze full assasssina na awatarze :)

RapuSzaman 25-11-2008 21:00

Ja mam 160 rp mam assassina i barbariana full i full :) We wszsytkich spoilerach jest napisane zeby najpierw z Angelina na DC pogadac.. ;/ Probowalem wielu sposobow ;( Widac ze mam jakis bug czy cos z tym questem .... Musialby to jakos Gm załatwic chyba ale jak mam se go przywołac.. Nie wiem co robic... Przeciez jakos napewno da sie ten outfit zrobic !

asto1234 25-11-2008 21:09

na wiki jest poprawnie .. sprobouj tak:
* Gracz: Hi
* Angelina: The gods must be praised that I am finally saved. I do not have many worldly possessions, but please accept a smallreward, do you?
* Gracz: Yes
* Angelina: I will tell you a small secret now. My friend Lynda in Thais can create a blessed wand. Greet her from me, maybe shewill aid you.
* Gracz: Bye
* Angelina: May the gods bless you.

moze nie napisales "yes" etc.

RapuSzaman 25-11-2008 21:27

Ja podbiegam mówie
xxx : hi
Angelina: Angelina: The gods must be praised that I am finally saved.

Ale i tak pisze Yes A ona nic ...

A powinna powiedzic :

Angelina: The gods must be praised that I am finally saved. I do not have many worldly possessions, but please accept a smallreward, do you?

Wogole jak z nia zaczynam gadac to powinno mi sie w quest logu pokazac "Outfit And Addons", bo moim kolegą tak sie pokazuje jak powiedzieli Hi .. A ja nie mam takiego czegos w quest log-u.

asto1234 25-11-2008 21:53

a moze juz akceptowales i teraz juz drugi raz to samo nie gada. Sprawdz czy mozesz z lindą gadac.

RapuSzaman 25-11-2008 21:58

Własnie nie mogę sprawdzałem na 100 róznych sposobów :(

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:11.