![]() |
EK Zmienic na ED? Pytania!
Witam Przyszło mi na myśl żeby może zmienić Prof ; <
EK 80/77 75 lvl ; < Stan w Banku 2kk~~ czy zaczynać od nowa i grac ed ; D? |
Bez zastanawiania się wybieraj maga xDD tyle kasy na exp :D:D a najtem botuj dla kasy
|
Cytuj:
|
Lecisz ed grac robisz na poczatku trcohe icicle na softach zeby polecial mlvl i potem masz gre bez problemu wiem z wlasnego doswiadzczenia bo mnialem 30 ms z 60 mlv stal sporo na softach i robil runki.
A potem gra bez problemu bo dobre hity z magii i dobre leczenie masz. |
Jak masz tyle kase to jak mówili już wcześniej pierw wbijasz mlvl (na softach) a od ~45 lvl (sd) możesz już leciec na Frosty wbijając lvl w 30-40 min ;]
|
Graj tym czym wolisz, takie pierdolenie na forum jest stanowczo bez sensu. Ja lubie grac druidem to gram druidem. Inny lubi grac knightem to gra knightem. Ta gra ma sprawiac przyjemnosc.
|
Dzieki kiedys gralem 80 ed mialem ale sprzedalem i zacząłem grac kngihtem i po miechu Powiedzialem sobie ze zrobilem blad ale Dziex all Gram juz ed ; ) Bede Na nocki stawial ; )) i wbije ten mlvl ; ) z softami Refiler
|
zmieniaj :) ja mam 40 kine i zmieniłem na sorca :) bo kina mnie nudzi :) już 20 lvl nabity na sorku :P kasy pełno na manasy z kiny :) tak więc mam hajsu na waste :baby:
|
wiesz ja juz tez mam 20 lvl 2 dni ; o zaraz remont i miech kompa nie bede widzial pzdr bye
yours Mcree |
jeżeli masz bota to Ekiem kase zarabiaj na sorca, jeżeli nie to raczej zostań przy nim... albo załatw sobie bota ;p
|
dzieki all ; )
|
Nic tylko pod mur Cie postawic
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:00. |