![]() |
Beginner Island a Update
czyszczenie
|
A może do świątyni która znajduje się na IOD? jak tam padniesz to też się tam pojawiasz ; p
Edit Sry dawno nie grałem w tibie chyba =p ale myślę, że przeteleportuje nas tam gdzie skończyliśmy ostatnią misje z tutorialu. |
@Up
Zal.pl jemu nie chodzi o IoD tylko o tą małą wysepkę na której jest tutorial. @2xUp Nie wiem |
Cytuj:
@topic Zapewne przy statku. |
A ciekawe co jak się padnie na BI (da się!).
|
w jaki sposob da sie pasc?
|
Jak?????? Daj na PW sposób!
@topic: Pewnie przy statku... robię nOOb chara :D.... NIE! Robię 3, każdego w innym miejscu postawię :D EDIT: @UP byłeś szybszy.... @topic Umówię się z kumplami i zrobimy tp... tylko ... 8 osób potrzebuję :D |
Cytuj:
|
Poprawka. Nie da się paść.
Minimalna ilość hp to 10 (sprawdziłem) i nie powiem jak to zrobić xD Czekamy na update żeby zobaczyć co się z charami dzieje. |
Kradniesz Viale z szafki Santiago, nabierasz slime z żuczków, wypijasz, przy 20hp przestaje ci zatruwać, idziesz do Santiago, on cie bije za 10hp. Zgadłem?
Edit Błąd. Do 10hp cię zbija slime i Santiago cię już nie atakuje. |
Cytuj:
|
Szafka w piwnicy, tam gdzie jest pianino, respią się dwa po resecie.
|
Wkurz GMa i cie dednie. Lol, na pewno kolo statku! No a gdzie? U tej piromanki na chacie albo w zapchlonej budzie karaluchów? lol...
|
Cytuj:
Troszkę odświeżyłem, no ale cóż. Wie ktoś może, czy coś się zmieniło? |
Nie wkur*wiaj mnie!
Najwyżej dostanę bana :/
@up: Troszkę?! No kur*a za odświeżenie tematu sprzed miesiąca - opiepsz, z 2 miesięcy - opie*dol, ale do ku*wy nędzy sprzed ponad pół roku, to już przerasta ludzkie pojęcie po prostu ban to za mało?! |
@up
O co Ci chodzi, człowieku?! |
Właśnie, temat jest nadal aktualny o.0
A niewykonany quest to żaden "rar". Podejdź do Santiago i napisz hi-skip tutorial-yes, a zaczniesz grę w świątyni rooka z jabłuszkiem, jacketem, bagiem i torczem. Ofkorz 1 lvl :D |
- czyścimy.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:34. |