![]() |
Łopata - problemy
Gdu naciskam lewym na łopate idaje "use with" i potem naciskam na ten stocik kamyczków co powinna sie dziura zrobić to mi pisze "u cannot use tjis object"
To jest -4LVL tam w jaskini waspów na zachód od Ab'Dendriel gdzie po przejściu przez most nad jeziorkiem schodze na dół i potem zasypane jest. :/ Coś robie źle? |
Daj look na tą stertę kamyczków.
Jeśli napisze: 1) "You see a loose stone pile" tzn że da się otworzyć. 2) "You see a stone pile" tzn że nie da się otworzyć. -4 na waspach nie da się otworzyć. |
nie, nie robisz nic zle ale radze ci ustawic tibia classic control :) poprostu niektore dziury sa tylko dla urozmaicenia tibi i nie da rady ich odkopac ;]
|
NApewno się nie da? Pisze "stone pile"
Ale w takim razie po co było by zejście tutaj? lvl niżej jest pokazane jest w tym miejscu kółko światła, więć być może się jakoś da? To jest to miejsce: http://tibia.pl/earth.php?x=32621&y=31703&z=11&q=139.07 |
Da się wejść od dołu, od góry nie.
|
nie da rady tego odkopać
i od dołu jak up@ napisał mozna wejsc :) z tego co wiem ma powiazanie z hellgate? |
Wydaje mi się, że da się to otworzyć dźwignią z dołu.
|
jest to wyjscie z hellgate.
|
Jest to droga powrotna z hellgate i jedynie mozna wyjsc tamtedy od dolu. A tego stosu kamieni nie da sie odkopac :)
|
Są poprostu takie szparki których nie da się niczym rozkopać.
|
Lol po co piszecie cały czas to samo?
Na dole jest drabina, więc da się wejść. |
aby nabić posta ?
|
To jest wyjscie z Hell Gate nie da sie go otworzc bo to by bylo za latwe dojscie na hell gate a dzwignia jest do zamykania i otwierania mosku
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:28. |