![]() |
Co robić? :)
Witam.
Mam pytanko co robić. Mam 37 Sorcerera z 37 Mlvl no i nie wiem jak wbijać mlvl :) Mam kilka pomysłów no i może Wy mi powiecie, który najlepszy =] [W banku 650"ka"] 1) Stać i robić gfb/hmm, które później wykorzystać na exp/sellnąć. 2) Kupić softy i robić gfb/hmm ---||--- 3) Zostawić bota na noc, który będzie robił runki a jak idę do szkoły to ze spike swordem na rotach zostawić by soule nabił i tak w nieskończoność. 4) Doexpić do 45, kupić softy i SD, później sprzedawać je i odnawiać softy i tak w nieskończoność. 5) Iść na exp, zabrać manachy na full capa i wastować ile wlezie. 6) Wasza propozycja :) |
1
a skad masz tyle kasy jak mozna spytac i nie "ka" tylko "k" |
Jak byś nie zauważył to te ka jest w "" =] A pochodzi od zabicia Bossa :)
|
Moja propozycja:
1) Expisz do 45 w godzinach gdy na Twoim servie i na Twoich miejscowkach jest spokojnie 2) Gdy juz jest mnóstwo brazoli (br server xD) to stoisz w bezpiecznym miejscu i robisz runy HMM i GFB 3) Na noc jeżeli uważasz za słuszne stawiasz bota na robienie run 4) Wbiles 45 lvl kupujesz softy i robisz SD Ale poczekaj na odpowiedzi innych, MS nie jestem doswiadczony. sy |
Kupuj softy i rób gb/gfb od 45 także sd
|
exp z manasami
|
Jak pusty server - exp z manasami, jak przeludniony - softy + robienie run (GFB, SD) ;)
|
odp nr 4, ew. jak nie ma duzo ludzi to expij z manasami...
powtarzam sie.. |
Kup za część pacc za gp,promocję i rób runki.
|
Ta kup softy, promocję, i rób gfb.
A o bocie się nie wypowiem bo ich nienawidzę... |
Bot, dobij 45 kup softy rób sd
|
Omg,kupujesz softy,full manasów,i cisniesz na tomby?!
|
uważam tak samo jak pan up /\ B)
|
dobra,ilu jeszcze napisze to samo ?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:45. |