![]() |
Knight I PVP!!!!
Mam takie pytanie Chce se zrobic knighta na pvp i myslałem o Furorze ale Może ktos zna jeszcze lepszy server pvp?? Mam namyśli taki gdzie nie nawalają ciebie za nic!!
|
nie ma takich ;p
|
Knighta na pvp kiedyś sie opłacało robić jak nie było tylu wysokich leveli na furorze, mnie naszczescie omija to ze wzgledu na level chociaz nie ktorzy z glidi slynnych na furorze, kozacza bo sa w takiej glidi i wywalaja z frostow, dlair i goroma. Ale jako iz zaczynasz dopiero to i tak ci nie polecam bo beda cie caly czas bili a knightem wolno sie odrabia, i jak cie Youen zobaczy to cie zabije z sworda:cup:
|
Balera
Witam, czytałem twój post i mogę poradzić ci serwer Balera, fakt jest to serwer hostu USA ale ludzie nie pkuja, i nie zabijają za nic jest po prostu spokojnie ;) a jezeli masz PACC to jeszcze lepiej ;)
Pozdrawiam, Szpanero. |
Kyra <znaczki>
|
Dobra Server wybrałem ale mam watpliwosci czy grac knightem czy moze sorc lub druid lub palladyn?? Wiecie z chęcia bym se pograł kinem ale boje sie ze ciezko po zabiciu przez kogos pk lub jak mnie zobaczy 2 np. sorcow to mnie zaczna bic itp. Wiecie Niektorzy Mowia ze kinem dobrze sie gra na pvp i polecaja a niektorzy odradzaja bo on malo wali itp... Ale nie zapominajmy ze ma duzo defa
|
Cytuj:
|
Haha Furora, chyba nie mogłeś wybrać gorzej.
|
Bas Kim Bys MI bardziej Radzil Grac Pallem Czy Magiem Nie zaprzeczam Ze po nowym roku bedzie pacc
|
Po
1.Nie pisz co każde słowo z dużej litery : ] 2.Paladin?Hmm...Szybko skille lecą itp 3.O ile mi pisałeś to Isara tak? A tam nie ma jakiejś wojny teraz,albo mam złe informacje :)?o0 |
Nom Isara ja tez niwiem Czy niema palkiem mi sie niechce grac bo latanie po speery itp mnie w kur****wia a sorciem nie wiem jak by mi sie gralo
|
rób palka, bo postacią magiczna będziesz miał ciężko zarobić na jakiś hunt i to jeszcze na nowym dla ciebie świecie gdzie nic nie masz i nikogo nie znasz
|
Cytuj:
|
Popieram.
Pal to dobra profesja na początek na nowym świecie. Nie jest zły w pvp i masz duży wybór expowisk gdzie na 100% bedziesz na "+" A odnośnie spearów, to magiem byś musiał też wracać do dp, żeby odkupić potiony i runki oraz zostawić loota. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:08. |