![]() |
Jak kontynuować moją karierę..? Zaglądnij, skomentuj.
Witam was drogie dzieci oraz starszych graczy :o Dawno nie grałem w tibie dlatego też zwracam się do was z pomocą :) Przechodząc do tematu, robie kolejny bezsensowny temat, ale proszę o pomoc.. a więc.. mam dylemat, ponieważ nie wiem co wybrać, otóż mam 15knighta skille 52/52 (do wytrenowania) na VALORII (świat PvP) itemy biedne, czyli p set i takie podstawowe, mam kolegów z dawna, ze starej postaci to coś sypną.. :) a druga postać do pall 13level tylko że na CELESCIE (non pvp) ale za to nawet ok eq bo : demon shield cały crown set i 5ok. i gdzie grać..? z odp mi się nie śpieszy :)) w odpowiedzi dawać uzasadnienie proszę :) |
E no, graj na Valorii, masz tam całkiem niezłego maina ; ) Jak coś to pisz na gg, dam Ci jakieś lepsze eq : )
|
Zależy czy chcesz się bić z innymi graczami, czy mieć spokój u innych. Nie wiem jak na Valorii wygląda sytuacja z PKerami, ale jeśli jest dość spokojnie to w moim odczuciu lepiej byłoby grać właśnie na tym serverze.
Porównując na czysto oba chary - lepiej wygląda Palek. ;) |
A jakie skille masz palkiem?
NIby pall ma lepiej w tym momencie... ale ja nie widze zabawy na nonPVP i wcale to nie oznacza ze jestem PKerem. |
nie idz na npvp fala noobow, obecne nonpvp servy to porazka
|
masz znajomych na pvp, pomogą ci-zostań na pvp. Zawsze możesz zrobić word trade z kimś zaufanym.
|
ok. dzięki wszytskim :)) mam już lepsze eq i wszystko bede gral na valorii ;):baby:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:44. |