![]() |
Nerana RL
Witam! Chcę zrobić nową edycję Nerana RL Photos jednak chcę zrobić to tak jak być powinno tzn za waszą zgodą :) Zachęcam wszystkich którzy grają lub grali na Neranie o zamieszczanie w tym temacie swoich zdjęć lub wysyłali je na podanego maila, oczywiście mowa tutaj o zdjęciach z RL :] Regulamin wysyłania zdjęć -zdjęcia należy wysłać na adres e-mail: rausus1992#onet.eu (# oznacza małpę), lub napisać posta. -mail powinien mieć w temacie słowo "Nerana RL", inaczej łatwo będzie go przeoczyć w natłoku pozostałych wiadomości -zdjęcia nadsyłamy w załączniku do maila (najlepiej w formacie .jpg, nie przesyłajcie bitmap) -pod uwagę są brane screeny z gry + twoje zdjecie, Nazwa postci Filmik będzie można oglądnoć na youtube. http://www.youtube.com/user/rausus1992 Oczywiście zachęcam do oglądania innych filmików by Deriv B) Wasz Deriv ;) |
Siema Deriv to ja Keo! xD
W takim razie ja pierwszy :D |
a po co ci czyjeś zdjęcia na pocztę :|?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Daj znać jak będziesz miał parę fotek to Ci podeślę swoją, albo filmik mogę zmoncić jak chcesz bo mam fajny motyw:P
Pozdro ALL! |
DabeQ mój pro XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddddd
Edit Wyślę fotkę jak sobie jakąś trzasnę xd |
No dobra nie doczytałem do końca :D:D
|
Hehe dzięki za foto Keo ;*
Niom na Ciebie tez liczę Bodzio :) Skoro tak mało was to może ja wykaże się inicjatywą i zamieszczę swoje foto na znak dobrych chęci (fota z przed 2 miechów, ale na filmik będzie jakaś new myślę ) :p http://img529.imageshack.us/img529/948/mojefotoha6.jpg Ps: Ale mógł byś się uśmiechnąć xD Pozdro all :) Wasz Deriv B) |
Cytuj:
Tak abstrahując to nie wszyscy gacze w tibi to są płci męskiej... a poza tym nie gustuje w chłopcach...:confused::( :evul: |
Cytuj:
Hmm... też trochę szperałem i też mam parę fajnych motywów, no ale możemy się zgadać co i jak ;) Pozdro |
Cytuj:
pewno jest jeszcze pare Dziewczyn.. ; ) |
cos podesle ;p tylko zrobie ^^
|
Zdjecie Nerana xD
|
Stary byk z Ciebie w końcu masz te 11 lat. I te okularki... omg :o
|
a moze by tak Deadly Dragonsy pokazaly swoja facjate ;] ?
|
ej, nie wazne kto ile ma lat, wazne zeby filmik fajnie wyszedl
|
Cytuj:
Michalangelo Loum Pozdro Goratel hater ;) |
No nie powiem zaczynam dostawać coraz więcej fotek... to mi się podoba :p
Ps Psychopata fajne focie z tsa. Pozdro Deriv;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:40. |