![]() |
Kolorki do Full Huntera
Witam,
zachęcam do wpisywania propozycji co do ciekawych kombinacji kolorystycznych Full Hunter Outfit, ponieważ ja nie mam pomysłu, siedziałem chyba nad tym z godzinę i wybierałem różne kolorki, ale jednak nie jestem kreatywny i nic nie mogę fajnego dobrać :/ Proszę o sugestie ^^ |
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Sorry ale glupi temat zalozyles :D rozbawil mnie, kolorki to przeciez sprawa indywidualna. Ja poprosze kolorki dla full druida! ;DDD Tez nie jestem kreatywny :< |
ubierz się cały na czarno i udawaj batmana
|
Niebieski, żółty, czarny, biały xD
|
Poszukaj w dziale Zdjęcia, znajdź jakieś screeny np z poi i tam pełno ludzi jest i na pewno będzie ktoś w full hunterze. Poszukaj na różnych tematach, a na pewno znajdziesz jakieś odpowiednie kolory.
|
kolorki
ja ZAWSZE sie ubieram tak:biale włosy, czarny tułów i zielone wykonczenia
|
Ubierz się tak - biały, biały, czerwony, czerwony. Stań przed depo i krzycz "PL RULES, BR NUUPS" wtedy będziesz miał sporo zajęć płacąc kary za hunted i uciekanie przez pk więc nie bedziesz musiał zakladac bezsensownych temató na forum :D
|
Lekki niebieski + srebrny ładnie się prezentuje :D Tyle ode mnie ;p
|
Cytuj:
Hihi xDDDDDDD Hoho xDDDDDDD Nie mogę przestać się śmiać xD Wyborny dowcip Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Więc? |
Jasno pomarańczowy head
Niebieski tułów Niebieskie spodnie czarne buty |
Cytuj:
Widze że nie tylko w kolorkach jesteś Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Uzyłeś stwierdzenia i vice versa co do tego że napisałemże to nie był żart i musze cie zasmucic, niestety znów musze cie zasmucic ja nie napisałem ci ze twoje haha itd to był żart wiec nie mozesz uzyc sformułowania i vice versa bo tu nic nie jest vice versa.
Pozdro i pij dużo mleka...X( @down i good offer :) @temat zamknijcie to już dostał odpowiedz chociaż i to pewnie do niego nie dojdzie :D |
@up
I będziesz wielki, jak Kaczyński :D Jak chcecie się pokłócić to zapraszam na PW... @topic Zasłoń sobie oczy rękoma (ręcami?), i naciskaj piksele na chybił trafił... Temat do zamknięcia |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Ale ty jestes tępy człowieku -.-
Po 1 primo, jak ja nie użyłem takiego samego sformułowania jak ty to nie możesz powiedzieć wvice versa -.- Po 2 primo vice versa znaczy nawzajem lub po twojemu - (jakje mam dać koolrkii) Po 3 nie pije mleka bo mleko nie rozkłada się w ciele człowieka podobnie jak w innych rozwiniętych ssakach. Mleko to biała śmierć dlatego pij tego dużo :baby: |
Cytuj:
Taki z ciebie polonistyczny mastah, a nie wiesz nawet, że "primo" jest tylko jedno. Cytuj:
I nawiązując do twojego podpisu mam prośbę: nie zakładaj kapturka i mnie nie dissuj jak zero zero trzy ;( |
Tak tak smacznego mleka :)
http://www.noni.com.pl/pacjent_nalogi3.html Ty sie pewnie uczyłeś w szkole ulicznej skoro taki tępawy jestes co? :] |
Cytuj:
Cytuj:
|
W hip-hopie i rapie nie śpiewają że ulica jest najlepsza tylko śpiewają o trudzie życia na niej. Poza tym nie mozna uogólniać hip hop= ulica, ludzie twojego pokroju = głupota, chociaż co do tego 2 bym sie zgodził :) Poza w tym w "cip-ciopie" się rapuje a nie mówi...
A co do mleka to jest oczywisty dowód, zauważ że w Japoni, Chinach ludzie dożywają 100 lat + dlaczego? A dlatego że mleko jest tam bardzo znikomym dodatkiem do jedzenie. Jak chcesz to pij ja wiem że nie chce pić w dużych ilościach Pozdro & Poćwicz |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:47. |