![]() |
Kogo Wybrać 32Knight czy 43Palladyn
Witam wszystkich.
Mam problem otóż gram zwykle palladynem na Świecie Nerana(non-pvp), lecz gdy poszedłem na D lair Orc Fortress to ciągle było Pełno ludzi.. Kolejki ciągle i tak się zastanowiłem czy nie grać spowrotem swoim Knightem na Morganie(pvp) Skille Palladyna 71/53 (slabe jak dla mnie) Skille Knighta 70(2% do 71) 71 shielding (jak dla mnie to nawet nawet chociaż jakby do 75/75 to git bylby):cup: Eq Palladyna (43) Crown Helmet Belted Cape MEdusa Shield B legs BoH i 22k w kasie Eq Knighta (32) Dark Helmet Knight Armor Bright Sword Plate Legs Leather Boots i 10k w kasie Eq dla mnie wazne nie jest bo moge zawsze WT zrobic:) otóż nie wiem kogo wybrać moglibyście mi Doradzić coś bo ja nie wiem już.. Pozdrawiam i Dziekuje za dobre podpowiedzi:confused: |
Wziąłbym knighta, ponieważ ma lepsze skille (mniej straconego czasu). A pozatym to jest na pvp (mam jakiś uraz do non-pvp).
|
Ja na twoim miejscu grał bym Paladynem :p
expic to możesz expic przecież na dc albo na dragach nie koniecznie na d lair :p |
no właśnie myślałem na skilami to fakt ale
czy doskilowac do 75/75 by miec juz "z górki" czy zostac na tych 71/71? :confused::confused::confused: |
Cytuj:
sorry za double posta |
A to czy chcesz doskillować zależy od Ciebie. Ja lubię zrobić coś raz a dobrze i mieć z głowy na dłuższy czas.
|
paladyn bez skilowanie. Same urosnie.
|
Weż palka. Chce ci się odbrabiać jak padniesz od kolesia ? Mniejsze prawdobodobieństwa, że padniesz na non-pvp niż na pvp. Doskilluj palkiem do 75 zrób WT i będzie good. Pozdro :)
|
Zdecydowanie palek.
|
Takie jedno pytanie, ja grałem na Neranie 93 najtem i na OF zawsze pustki, więc nie wprowadzaj ludzi w błąd, a i weź pallka xd
|
wybierz pallka bedzie CI pewnie łatwiej :)
|
Wybierz tego 54 msa!
|
oczywiście, że paladyn jak dla mnie nie ma tutaj dyskusji ;)
|
Cytuj:
|
Dla mnie wszystko zalezy od tego czy chcesz grac na pvp czy non , prosto knight .
|
oczywiscie ze druid ... bez zbednego gadania
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:25. |