![]() |
Geneza waszych name's.
Witam. Załozylem luźny temat w chyba dobrym dziale.
Moze opowiecie co nakłoniło was do nadania waszym postacia takiego, a nie innego imienia, czy to było suggest name, czy po prostu jakoś tak wyszło? No to czekam na odpowiedzi ;) |
Postaw Piwo Ziomek- zrobilem tego druida z takim nickiem poniewaz jestem biedny i nie chce mi sie za kazdym razem pisac zeby ktos mi postawil, kazdy to wie juz. ; )
|
Stars Royal- Nakłoniło mnie nadanie takiego pytania mojego palka :D poniewaz wiere ze bede w koncu mial taki lvl zeby m mógł używać assassin stars (STARS) a royal od royal Spears (ROYAL) xdd Pozdrawiam B)
|
Vyohman - Wjochmen in inglisz lengłicz
|
Kazuo Chiba - sensei Aikido, moj wzor do nasladowania.
|
Shadow Reflection- zostałem zainspirowany kostiumem assassina(pełny strój, cały czarny)
|
Wojas Knight-a więc nazywam się kamil wojewoda i mówia na mnie wojo/wojas.na początku chciałem dać Wojo Knight,jednak było zajęte więc dałem Wojas Knight. :) i to by było na tyle heh.Ale przez to wiele osób mówi na mnie wojtas/wojtek a to mnie piekielnie wkurza żeby sie brzydko nie wyrazić xD
|
Endru Imro- To suggest name (nie wiem jak się to piszę).
Ale jeszcze mam palla bez suggesta: Tuptus Pogromca- Mój żółw nazywa się tuptuś a pogromca do zabawy. 8o |
Kodexik - Kiedyś dostałem na urodziny czy tam na coś płytę "Kodex 2 proces"
ik takie zdrobnienie no i jest ;d |
ja mam taki nick bo zrobilem paladyna:elf: i gram na shenara, pozdro shenera:cup:
|
Ja w sadzadzie wysmyslalem sobie jakies ciekawe imie i mam 2 ciekawe wedlug mnie :
Qlos, Qla Losu. Qlos to w skrocie Qla losu wiec powod bedzie ten sam: Qla Losu to palladyn, Sklonilo mnie do tego dlugie filozofanie o sensie ludzkiego istnienia. W dzisiejszych czasam kula(chodzi mi o taka co sie strzela np z m16 albo magnuma) czesto decyduje o zyciu czyli zmienia czujes losy i decyduje o nich. Qla Losu do dla mnie: postac decydujaca o losie czyims,czegos itp. Jesli to jest trudne do zrozumie wyjasnienie to sorki ale lepiej ujac tego w slowa nie potrafie. Coz taki los (xD). |
Mój Terraxis....Hmmm..
Terra- To ziemia nie?W jakimś tam języku ;) Axis- Z angielskiego to Oś. Lubie tematykę II WŚ, myślałem nad Allies ale...Terrallies ? heh jakoś nie pasuje, więc padło na Axis i wyszło Terraxis ;) |
Cytuj:
A ja ? Dalaves- Daniel Alves- piłkarz Barcelony. Dlaczego? Za wspaniały temperament, wole walki, i za to, że kierował swoją karierą, tak jakby życiem, bo dla piłkarza kariera to jego życie, tak, żeby osiągnąć swój cel, i On go osiągnął. |
Mi sie podobalo imie Edyp (z polskiego zapamientalem :D) ale bylo zajete wiec zamiast y dalem e i juz xD teraz jestem Edep B)
|
Voyant - Jasnowidz wróżbita po francusku. Chciałem mieć jakieś magiczne imię a wszystkie polskie nazwy były zajęte.
|
Ukryty tekst:
|
Arcus Forester -> mam rower z Arkusa, to "zangielszczylem" na Arcus, a na ramie jest napisane Forester. najpierw mialem rookstayera -> Arcus Rookstayer Forester (Galana), a potem zaczalem grac na Antice Arcusem Foresterem :p
|
Majin palladyn -
Majin - inspiracja Dragon Ball Palladyn - osobista literówka. Aczkolwiek istnieli paladyni ;D |
Bestvon Siuvex Wilk - best to każdy wie co znaczy, to von to jakoś samo mi przyszło do głowy, siuvex to ze jak sobie napinam w tibie lubię walnąć nie kreskę, nie dwie, tylko trzy -.^ a Wilku to już taka ksywka RL
|
Avecander
Mialem wiele znajomych na serwerze na ktorym gram. Robiac nowego chara, myslalem przedewszystkim o tym, by mogli zdrabniac moj nick, tak by mogli go szybko napisac. I tak moj plan wypalil- Hi Ave, pk in Kazz ^^ Pozatym Ave to przywitanie, a Cander to nazwisko utalentowanego polaka, tworzacego przepiekne dziela sztuki. I tak powstal Avecander ; ) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:40. |