Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Techniczne problemy. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=19916)

Dr. Omader 16-12-2004 21:19

Techniczne problemy.

CipSoft napotkal spore techniczne problemy na serwerach nad naprawą których pracuje właśnie.

Wszystkie światy i strona tibia.com zostały wyłączone na czas nieokreślony.

CipSoft przeprasza i stara się usunąć problem jak najszybciej.

Prosze o zachowanie spokoju i nie zaspamowanie nam forum.

Problem został szybko rozwiązany i wszystko wróciło do normy.

Nie było cofki serwera.

Tow.Miki 16-12-2004 21:23

Cytuj:

Wszystkie światy i strona tibia.com zostały wyłączone na czas nieokreślony.
No nieźle...
Chyba się za bardzo pospieszyli z update i czegoś nie dopracowali...
Trzeba mieć nadzieje, że szybko skończą...
Może servery cofną, przydałoby się bo deda zaliczyłem...

kemek 16-12-2004 21:23

Ciekawe jakie tam problemy maja Cip Sofci mogli by chociaz napisac o co chodzi mam nadzieje ze naprawia to do jutra a poza tym maja oni dobre pare godzin pamietajmy ze w USA jest o 6 h wczesniej . Plx postarajcie sie :( :)

mugetsu 16-12-2004 21:26

Hurrra!!!!

Nie wiem jak inne światy, ale xantera juz dziala :)Sądze, ze pozostale tez. Trzeba sprawdzic. tibia.com niestety jeszcze nie dziala :(

koniok 16-12-2004 21:26

ej jak neidzialaja serwery? jak ja gram juz od ponad 2 godzin

Shinjix 16-12-2004 21:31

lol
ja gram od ok. 18 na isarze i wszystko jest ok. mam nadzieje, ze serverow niecofna, bo od 18 nabilem ok. 60 k expa i mi sie niebędzie chcialo od nowa
w sumie to dziwne, ze pisza, że wszystkie światy są wyłaczone, a niektóre sa on-line.......

Thor Arteva 16-12-2004 21:33

Brawo servery nie działały juz od godziny 19:50, a news zostal napisany o 21:19 bodajrze ... Gratz za predkosc (utani gran hur plx :p )

k0cz0wnik 16-12-2004 21:34

WOw Cip sie chyba postarał i w miare szybko problem naprawili a juz myslalem ze sobie nie zagram juz dzisiaj :). Jestem juz 66 w kolejce. Mam nadzieje ze nic nie stracilem.

ucjan 16-12-2004 21:36

nie diwie sie ze sa problemy po tym nowym update mam tylko nadzieje ze szybko to naprawia :( ale nawet tak male problemy nie zniecheco mnie do grania :D :D

slimaczek 16-12-2004 21:40

Napisaliście ten news tak późno, kiedy już jest w miarę ok. Servery działają, tylko na stronie jeszcze dalej jest ten komunikat.

edit

Co do cofki do save ostatniego nie będzie, przynajmniej teraz gdy już działa cofki nie ma.

Gwidon_NH 16-12-2004 21:41

Tylko nie reset

Mam nadzieje że nie będzie reseta bo zdobyłem lvl i 2 skille :p . Oczywiście współczuje tym którze zaliczyli ded przez Cip-owe problemy techniczne ale cóż... takie jest życie :baby: . Heh dobrze że nie grałem wcześniej bo pewnie też bym miał deda 8o .
Pozdro dla wszystkich graczy w szczególności dal tych z :cup: AzUrY :cup:

PitBull 16-12-2004 21:58

......BARDZO WIELKI WSPUŁCZUCIA DAL LUDZI KTÓRZY PADLI......

Ja osobiscie bym niechciał resa servow bo nabiłem 4m lvle i 3 lvle i do tego zrobiłem 2 bp uhów.... Ale po tym co czytam, że ludzie stracili to chyba res by sie przydał...... Ale osobiście jestem :confused: .....

Dr.Unknown 16-12-2004 21:58

O boże "mam nadzieje, ze bedzie cofka, bo dedłem:(", ludzie- bez jaj, cieszcie się, że problem szybko naprawiony i to nic poważnego, zamiast na takie popierdułki narzekać.

marc 16-12-2004 22:25

Restartu raczej nie bedzie

Restartu raczej niebedzie bo jakby miał być to jaki sens była by teraz gra bo przeciez serwery są właczone i ludzie grają ze stanem taki jaki mieli przed zwaleniem się tibi. Wiec jakby mieli go robić zrobili by go teraz.

Dr. Omader 16-12-2004 22:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thor Arteva
Brawo servery nie działały juz od godziny 19:50, a news zostal napisany o 21:19 bodajrze ... Gratz za predkosc (utani gran hur plx :p )

Modek tez czlowiek i kiedys spac musi ;)
A ze prawa Murphego zawsze dzialaja to akurat nie bylo modkow jak to sie zaczelo dziac :/

Ludzie przestancie pisac ze zgineliscie straciliscie costam i costam i ze checie reseta bo to jest zalosne.

Nie bylo reseta i nie bedzie, a jak bedzie no to jedni sie beda cieszyc inni nie.

Strike-Dziadzia 16-12-2004 22:37

a mnie...

kurrrrde po ten przerwie technicznej chce zalogowac paccem a tu loguje mnie tak jak free account :D musze Czekać na swojom koley ://////////////// co sie dzieje ??

Fett-Maniek 16-12-2004 22:45

Fuck

Ehhhh Cofki Nie Bedzie...A Moj "Char" Polegl Na CYCU :( Wstyd (38lvl 70/70) Zycie Jest Ciezkie Dla Ludzi (Krzysztof Krawczyk) :D:D:D

Mr LaMeR 16-12-2004 22:52

Zgon by rot. Straty - 100k expa i blue robe. Level down. Szczerze liczyłem na tą cofke... =/

Ziboza 16-12-2004 22:55

****a... no za***iscie szybko naprawili... -.-' od 15 do 20 nie moglem sie lognac... conection timeout -.-'

a jak sie zalogowalem to co? swiatynia, bez armora, legow, plecaka i broni, HAIL CIPs~

Sir Oizo 16-12-2004 23:02

Hehehehe.... wy wiecie jakie problemy?? a takie, że przed tibijskim black outem dało się zabierać tapety z domków... Jak? zapytacie... Ano tak, że wystraczyło dać z kolegą trade na firanke i 1 gp i co? macie firanke :P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:30.