Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Cofn±æ serwer, czy nie cofn±æ - sonda (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=19917)

Bruenor 16-12-2004 21:24

Cofn±æ serwer, czy nie cofn±æ - sonda

pomy¶la³em, ¿e mo¿e siê przydaæ sonda dotycz±ca czy cofn±æ serwer, czy nie. mam nadziejê, ¿e modkowie nie uznaj± to za powtórzenie tematu

iglarf 16-12-2004 21:27

Ja uwazam ze Nie poniewaz nabilem w tym czasie 7k expa i zdobyle 1,5k kasy
ale npo moich 2 kolegow stracilo od HU*A rzeczy i placza
wiec to trudne pytanie!

Sponge Bob 16-12-2004 21:35

a mi to zwisa i powiewa :P akurat wtedy by³em w szkole wiec nic nie straci³em :]:]:] NIE CHCE COFKI !!! bo strace mlvl :/:/ który tak ciê¿ko
zrobilem po powrocie ze szko³y :/

Sharphis de'Moon 17-12-2004 16:08

Niestety na Harmoni by³a cofka :/.

rasielin 17-12-2004 16:13

:/

mam nadzieje ¿e na trimerze nie dadz± cofki bo 10k expa i 5k lootu pujdzie sie ***aæ :/ nie du¿o ale zawsze cosik :)

Afinor 17-12-2004 16:29

Nie, oczywiscie;). Nabilem skile przez ten czas i wogole.

@off topic

Hail Bruenor Battlehammer!!! ;)
Hail "Blysk" Drizzta!
Hail Wulfgar! (Glupie kamienie)

Vamerian 17-12-2004 16:31

Oczywi¶cie , ¿e nie!Co z tego ,¿e stracili¶cie exp przez new potwory? :/ Wasza starta.Yeah najlepiej napiszcie petycje do cipsoftu jak by sie to zaczynalo ? ;/
Drogi Cipsofcie! Dajcie cofke serwera bo mam teraz 7 lvl . OMG

$corcerer 17-12-2004 16:45

NIE

Zreszta, jak dotad nie zrobili, to rzaczej nie bedzie. Jeden dead w ta czy w ta... who cares ?

Dwik 17-12-2004 16:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez $corcerer
NIE

Zreszta, jak dotad nie zrobili, to rzaczej nie bedzie. Jeden dead w ta czy w ta... who cares ?

1 dead to dla h-lvli nic, dla ciebie jakby¶ straci³ tyle co wielu to na pewno by ciê obchodzi³o. Szlag mnie trafai jak widzê, ¿e go¶c zrobi³ 7k expa i 2k w kasie. S± ludzie którzy potracili po 100k expa i z 50k w kasie (liczê ze mia³ AoLa) + kasaka za ewentualne blesst. Ja bym siê w****i³ jak nic, bo przecie¿ to nei by³oby z mojej winy (kick i postaæ w grze przez 5h ;/ )

Tien Sharpshooter 17-12-2004 18:50

eee?

Ciekawy sposób my¶lenia co niektórzy maj±: nie chce cofki bo wbilem mlvl, nie chce cofki bo wbilem 5k expa, nie chce cofki bo zarobilem 15k. Taaa, tyle ze ci co mieli deada to stracili 10x tyle. Strata u mnie: 130k expa i AOL. Kto¶ przez ten czas zyska³ tyle? W±tpie.

Master Sorcerer 17-12-2004 20:02

Przestan

HIHO!

Tak i mam stracic skile lvl i inne skillsy tak nie ja jestem za nie cofaniem

$corcerer 17-12-2004 20:33

Lajf is brutal, kazdy czasem ginie, a to ¿e zginê³o 50% spo³eczno¶ci, to ju¿ niestety jest wliczone. Pamiecajcie dzieci, ze to tylko GRA. Wkurzyc to bym sie wkurzyl, fakt. Ale do cholery, ZROZUMCIE, ze biadolenie tutaj nic nie da z dwóch wzglêdów:
  1. CIPSoft tu nie wchodzi
  2. Nikt z pracowników CIPSoftu nie zna polskiego.
Zamiast tutaj biadoliæ, to poszliby¶cie na forum tibia.com i juz.

Pozatym zauwa¿y³em, ¿e wiekszo¶æ z was zachowuje sie jak by³a adwokatami: "a bo mo kumpel", "a bo mój GL" "a bo jakis tam hlvl" co¶ straci³.

UMIESZ LICZYÆ? LICZ NA SIEBIE!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:02.