![]() |
Cofn±æ serwer, czy nie cofn±æ - sonda
pomy¶la³em, ¿e mo¿e siê przydaæ sonda dotycz±ca czy cofn±æ serwer, czy nie. mam nadziejê, ¿e modkowie nie uznaj± to za powtórzenie tematu
|
Ja uwazam ze Nie poniewaz nabilem w tym czasie 7k expa i zdobyle 1,5k kasy
ale npo moich 2 kolegow stracilo od HU*A rzeczy i placza wiec to trudne pytanie! |
a mi to zwisa i powiewa :P akurat wtedy by³em w szkole wiec nic nie straci³em :]:]:] NIE CHCE COFKI !!! bo strace mlvl :/:/ który tak ciê¿ko
zrobilem po powrocie ze szko³y :/ |
Niestety na Harmoni by³a cofka :/.
|
:/
mam nadzieje ¿e na trimerze nie dadz± cofki bo 10k expa i 5k lootu pujdzie sie ***aæ :/ nie du¿o ale zawsze cosik :)
|
Nie, oczywiscie;). Nabilem skile przez ten czas i wogole.
@off topic Hail Bruenor Battlehammer!!! ;) Hail "Blysk" Drizzta! Hail Wulfgar! (Glupie kamienie) |
Oczywi¶cie , ¿e nie!Co z tego ,¿e stracili¶cie exp przez new potwory? :/ Wasza starta.Yeah najlepiej napiszcie petycje do cipsoftu jak by sie to zaczynalo ? ;/
Drogi Cipsofcie! Dajcie cofke serwera bo mam teraz 7 lvl . OMG |
NIE
Zreszta, jak dotad nie zrobili, to rzaczej nie bedzie. Jeden dead w ta czy w ta... who cares ? |
Cytuj:
|
eee?
Ciekawy sposób my¶lenia co niektórzy maj±: nie chce cofki bo wbilem mlvl, nie chce cofki bo wbilem 5k expa, nie chce cofki bo zarobilem 15k. Taaa, tyle ze ci co mieli deada to stracili 10x tyle. Strata u mnie: 130k expa i AOL. Kto¶ przez ten czas zyska³ tyle? W±tpie.
|
Przestan
HIHO!
Tak i mam stracic skile lvl i inne skillsy tak nie ja jestem za nie cofaniem |
Lajf is brutal, kazdy czasem ginie, a to ¿e zginê³o 50% spo³eczno¶ci, to ju¿ niestety jest wliczone. Pamiecajcie dzieci, ze to tylko GRA. Wkurzyc to bym sie wkurzyl, fakt. Ale do cholery, ZROZUMCIE, ze biadolenie tutaj nic nie da z dwóch wzglêdów:
Pozatym zauwa¿y³em, ¿e wiekszo¶æ z was zachowuje sie jak by³a adwokatami: "a bo mo kumpel", "a bo mój GL" "a bo jakis tam hlvl" co¶ straci³. UMIESZ LICZYÆ? LICZ NA SIEBIE! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:02. |