![]() |
Chal bym zalozyc grupe ale..
mam zamiar zalozyc 2 gropy (wiem ze tzeba wyslac PW do dr.omadera) ale narazie chce zobaczyc ile osob jest zainteresowanych (poniewaz niewarto zakladac grupy w ktorej sam bede) te gropy to "fani south park`a" jak sama nazwa mowi fani south park i "agents" czyli milosnicy jamesa bonda jesli gropy spotkaja siez zainteresowaniem wysle PW do dr.omadera wiec jesli mnie popieracie naiszcie tu
|
moglbym cos popisac w grupie south parkowej.
|
Odrazu rozwieje twoje marzenia. Nie zaloze jednej grupy dla fanow south parka, drugiej dla fanow bonda, bo potem powstana nastepne pod tytulem: fani pokemonow, fani na dobre i na zle, fani jakiegos_innego_filmu/serialu....
I kazdy by pisal: "jak to nie moge? a tamci maja grupe o filmach bonda!" Jak pomyslisz chwile to znajdziesz proste rozwiazanie tego problemu, nie bede pisal jakie bo mi 20 osob odrazu o tym napisze ze oni by tak chcieli... |
@UP : A nie lepiej zalozyc po prostu Grupe "Kinomaniacy" etc?
@Offtopic : Proponuje zalozyc grupe "Milosnikow Ortografii" ew. "Fanow Jezyka polskiego".Ciekawe, czy by sie przyjela? ;) |
dobra, zeby nie zakladac nowego tematu:
Proponuje zalozenie grupy zrzeszającej miłośnikow filmow (bez rozdrabniania się na gatunki). O co w takiej grupie bedzie chaziło chyba nie musze mowic, prawda? |
Cytuj:
Teraz tylko mysli nad nazwa, grupa powstanie na dniach i zapewniam was ze nie latwo bedzie sie tam dostac ;) PS. Zgloszenia o zalozenie grupy kierujcie na PW do mnie nie w temacie jakims... |
Cytuj:
Cytuj:
"Cinematics" :) |
Cytuj:
A ja chce grupe zrzeszającą fanów brazylijskich seriali :P |
Dr. Omader! I tak źle, i tak nie dobrze! To, że nie może być grup takich jak 'Soldats', 'Trenerzy Pokemon', 'Roma' rozwiązuje twoje problemy, ale robi problem dla członków takich grup jak 'Elite Players' - gdzie lider nie jest najlepszym autorytetem w dziedzinie gier komputerowych. Mogę mieć jedynie nadzieję, że lider grupy o kinie i filmach będzie lepszy.
|
i w "Football experts" też jest podobnie... za tworzenie grup biorą się osoby, które nie widzą innego sposobu na "zabłyśnięcie" (nie mówie, ze we wszystkich, mam na mysli 2 wymienione wczesniej przypadki). Jak teraz liderem grupy ma zostac osoba, ktora po obejrzeniu matrixow albo lotrow uwaza, ze zna sie na kinie, to ja jednak podziekuje... Zeby nie bylo, ja sie nie wymadrzam, ale uwazam, ze jakakolwiek wiedza nt. rezyserow, aktorow etc. etc. by sie przydala, zeby to w ogole mialo sens... no i dobrze Drom prawi, mowiac, ze ciezko sie bedzie do takiej grupy dostac. Niepotrzebna na forum jest chyba kolejna grupa, ktora po powstaniu kilku(-nastu przy dobrym wietrze) tematow stanela w miejscu... Milo mi bedzie porozmawiac na temat ogolnie przeze mnie lubiany z ludzmi, ktorzy mają jako-takie pojecie w tej akurat kategorii (o ile sie do tej grupy dostane ;] ale macie jak w banku, ze bede probowal). Dlatego mam nadzieje, ze Dromader wybierze na lidera grupy osobe cokolwiek kompetentną, ktora nie bedzie do tejze grupy przyjmowac byle usera skladajacego "podanie". Nah, troche sie rozpisałem, a zalozenie bylo takie, ze napisze tylko jedno zdanie :)
|
Hahe
Np.Miłośnicy M jak miłość?
lekko śmieszne :evul: :evul: |
Do wszystkich, którzy juz martwią się o lidera nowej grupy.
Drom nie wybierze nikogo odpowiedniego, bo w ogóle nie będzie wybierał lidera. Pomysł założenia grupy miłośników kina i filmów jest mój (Super: nie wiem, czy będę lepszym liderem od lidera Elite Players ;)) Mam jedynie problem z nazwą i dlatego założenie trwa tak długo. Ale widzę, że jest zainteresowanie, więc postaram sie pospieszyć i grupa powstanie jak tylko skończymy prace związane z updatem. Poza tym, Drom podsunął mi pewien pomysl - można założyć grupę pod jakąkolwiek nazwą, a potem przedyskutować problem na forum grupy i ją zmienić. I rzeczywiście dostać się będzie trudno, bo chcę na forum grupowym rozmawiać o tym co lubię (filmy), tak jak lubię (ciekawie i na poziomie) i z tymi, których lubię (mających trochę oleju w głowie, swoje zdanie i błagam - jak najmniej błędów ;)). To chyba na tyle na razie. Zobaczymy jak to się rozwinie. |
Co do grup to zapominacie chyba ze to ja mam zatwierdzic dana grupe a to juz duzy problem na drodze niektorych ;)
Duzo podan jest odrzucanych odrazu, najsmieszniejsi sa ludzie ktorzy po odrzuceniu jednej propozycji odrazu wysylaja druga. Tacy odrazu sa prawie dyskwalifikowani. @Super: co ja na to poradze? Zglosil sie chlop pierwszy z tym do mnie to mialem mu zrobic test z tego czy ma pojecie o danym zagadnieniu? Mowilem po tysiackroc ze nie bedzie 133723092 grup na forum a kazda bedzie miala srednia 2 posty na miesiac. hoomik: uwierz mi osoba ktora sie zglosila jest naprawde bardzo kompetentna w tym zakresie i nie tylko... I ma naprawde spore pojecie o filmach. <edit> @Vanessa: aaaaaaaaa zapsulas niespodzianke :( No ale wszystkie watpliwosci zostaly chyba rozwiane. PS. Jesli grupa chce zmienic lidera grupy sila, to niech sie zorganizuje i wysle jakies PW do mnie od wszystkich(OMG juz widze ten spam) z jakas petycja czy cos. Ludzie czy ja mam myslec za was w takich sprawach? Ja nie wnikam w wasze wewnetrzne problemy. Wasza grupa i wy ją tworzycie nie ja. PS2. Kiedys chyba zaloze temat: najsmieszniejsze podania o grupe... Tylko kurcze jest problem bo co jakis czas(tak jak sie 100~pw nazbiera czyli przewaznie 5-7dni) czyszcze skrzynke odbiorcza :/ Ale nie zapomne jak mi 11latek napisal ze chce zalozyc grupe satanistwo w ktorej moglby porozmawiac o szatanie... malo z krzesla ze smiechu nie spadlem ;) |
nah, a czy to takie ważne kto jest liderem grupy? Imo to i tak jest "tytuł" _formalny_, bo ktoś liderem chyba musi być, czyż nie? (poprawić mnie, jak się myle). Ważna nie jest osoba, a to, co sobą wnosi. Prawda...?
//ed: no i mówiłem, nazwa grupy Cinematics, przeciez roxi ;) |
@hoomik
Racja, lider jest tylko od tego, aby "przekopywać" się przez podania o dołączenie... A Drom napisał o petycjach o zmianę lidera w związku z tym, że niektórym nie podoba się lider Elite Players i żeby ludzie wiedzieli, że w razie czego można każdego lidera zmienić... ps. a mi się Cinematics nie podoba... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:41. |