![]() |
Teamspeak
Ważna sprawa! Pewien użytkownik imieniem Maxpixel zaproponował nam współpracę. My go przyjmiemy, on nam użyczy serwera teamspeakowego ze wszystkimi przywilejami. Co wy na to?
|
Czujmy się wyróżnieni, zostaliśmy przyjęci za fri:)
Ja jestem na tak:p |
Jak najbardziej jestem na tak :P
fajnie będzie pogawędzić ;) |
Też jestem na tak, czasem lepiej pogadać na team speak'u niz pisać tylko na forum.
|
Widzę, że rośnie przewaga za serwerem. To jak, przyjmujemy go?
|
Da, Marcinie 24 bez 24.
|
A co tam, jestem na tak. Ja pewnie nie będę używał ale ktoś inny ;)... "jak dają bierz, jak biją uciekaj" :)
|
Hum... why not?
|
#1 - Rookgaard TS
Adres : 85.222.48.215:9999 IP : 85.222.48.215 Port : 9999 Opisałem na dwa sposoby na wszelki wypadek... Co do zastosowania serwera to już sami musicie wszystko ustalić, serwer został zabezpieczony, możliwość rejestracji może dać tylko Serwer Admin [SA], zakładać kanały może również tylko i wyłącznie SA ze względów bezpieczeństwa. Hasło do "Centrali" jest : "123456789". (Centrala jest to kanał na serwerze przeznaczony dla VIPów). Proponuje by wszyscy zarejestrowali się na serwerze. Można potem wydzielić wszystkie światy i stworzyć taką centrale głosową no ale to już wasza inicjatywa. Serwer posiada 100slotów. Jak ktoś chce się zarejestrować to mogę udzielić pomocy. Zawsze chętny do rozmowy również. :) |
Ja będę potrzebował, małej pomocy przy ts'ie bo ostatnio z niego korzystałem około 2 lata temu, jak z kolegami w swata graliśmy, ale to jak już wszystko będzie gotowe.
|
Wszystko jest już gotowe. :)
Można w pełni korzystać z serwera. Możemy stworzyć centrale głosową, wystarczy wydzielić dla wszystkich światów publiczne kanały, każdy mógł by wejść na kanał swojego świata i tam spotkać innych ale wymaga to sporego przedsięwzięcia głównie reklamowego nikt nie wejdzie jeśli ma siedzieć sam... ;) No ale to jest jedna z wielu koncepcji, możemy zrobić jakieś konferencje na team Rookgaardu... :p Co wy o tym sądzicie? |
Zanim sie skusze, poslucham opini czlonków :p
|
Ale chyba o samym Rookgaardzie tam nie bedziemy rozmawiac hę?
|
No pewnie, że nie :P
maly hyde park wskazany :P |
Mam nadzieję, że to głownie będzie hyde park ;d
|
Jakby ktoś na serwer wszedł, to byłoby cokolwiek =P
|
Chyba można to odkleić, nieprawdaż? ;d
|
Serwer działa całkiem dobrze, ale brakuje ludzi. Chcieliście serwer to korzystajcie!
|
Ta, korzystajcie. Ja nie wiem nawet, czy mnie słychać, a ja nie słyszę nikogo. Nie umem ogarnąć TSa.
@edit Git, kogoś słyszę. ^^' |
Cytuj:
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:55. |