![]() |
LordPaulistinha
Zajmujemy sie sprawą Lord'paulistinha o tym co sie z nim stalo ?
|
A co ma się stać ? Gra dalej. Temat do zamknięcia, bo tylko tu spam będzie.
|
sax
patrzylem na erig.net i first jest scropion a nie lord... o co kaman?
|
@ Up
O to, że tibia.com jest zrąbana o.O i niektóre strony nie działają poprawnie. Jeżeli sie myle to sorry :) Może sie Lord rookuje xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
hoho lord usunięty hmm;> a może tylko kilka usterek hehe
|
Spokojnie po co tak niska kultura jakw domu X(X(X(
A jego fajnem moze byc lord i nikt mu tego nie zabroni!!!!! A jesli chodzi o niego to wiem ze niedługo przestaje grac :) Tylko tyle |
Porwali gO!!!!
Łaaaaaa. |
Prawdopodobnie stało się tak , bo paulistincha wbił 1.000.000.000 expa i zaczeły sie problemy na tibia.com , dlatego wywaliło statystyki elery i niektórych amerykańskich serwerów.
takie jest moje zdanie |
a moze oglada powtórki z finału Mistrzostw Swiata 2002 r?
|
jak dla mnie cos jest na rzeczy
1 strona t.com nie dziala 2 nie da sie zalogowac wyskakiwaly rozne komunikaty wydaje mi sie ze po prostu wyjebali mu konto i tyle uzywal na pewno unofficialsoftware a to wyglada na duza akcje |
coś się tylko zjebało na stronce a wy obrazu siejecie panikę :baby:
|
Lord Paulistinha wbił pewnie 1kkk expa i się tibia zawiesiła :P
|
Erig.net i tibiabr zazwyczaj nie klamia no ale ok . Watpie zeby byl rooked tudziez deleted skoro serwery sa off .
|
|
wbil miliard expa, nastapilo przepelnienie licznikow i przeskoczylo mu na level 1.
|
to ze w tabeli doswiadczenia jest podany tylko 400 lvl to nie znaczy ze cip nie przewidzial wyzszych
jest bramka lvl na 999 lvl na banucie w final roomie shaman outfit i jest tam tez misja na 2nd knight addon |
Cytuj:
|
:)
KurwA:: niedawno patrzylem to mial 340 cos lvl a teraz 393 o.0
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:36. |