![]() |
"Omg co za loot!!!!!"
Lawl.. Jakis ek tak sie podniecil paladin armorem, ze musialem to wrzucic na forum :P
http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=3ancdw8ug389k7pg |
Ah, own3d.
|
Nie jakis ek tylko brazol,
AUHSIuashiDUiuafhoasigsdfoghsdoguh style |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
fak ju brs ;*
|
Cytuj:
|
Cytuj:
wynieście go na noszach do psychiatryka bo idzie zgłupieć przez niego:cup: |
A mi jakoś to Polacy podpadają najbardziej, u mnie w gildii 80% to Hiszpanie i Brazylijczycy, klimat jest świetny, wiem że ludzie w razie czego pomogą, pogadać można, angielski znają (zwłaszcza Hiszpanie, br już trochę gorzej), i niestety, smutna prawda jest taka, że jak gadam z Hiszpanem/Brazylijczykiem i na pytanie "where are you from" odpowiadam "poland" to dziwią się, że Polak po angielsku potrafi...
To taka mała dygresja :) |
Cytuj:
btw, olśniłeś mnie swoim poziomem :cup: |
:)
Z Brazyli, Ekwadoru itp bardzo duzo ludzi ostatnimi czasy spierdziela do Niemiec.. :d
|
Ostatnio gdzies czytalem, ze takie 'leszcze' w prawdziwym zyciu, ktore nie maja zbyt dobrych kontaktow z rowiesnikami proboja na hama udowadniac wszystkim, jacy to oni nie sa itp..
Wiec trzymajac sie tego xr3 przykro mi.. Na forum i tak nikomu niczego nie udowodnisz.. :) Idz poczytaj Encyklopedie. Moze tam bedzie wzmianka o biednych sorcach i o nudnym Okolnir. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@Czarny_Bialy Guns N' Roses - Don't Cry Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Edit: Cytuj:
Spróbuję ci to przekazać twoim językiem "Ch*j mnie bolą twoje problemy emocjonalne". Nie pozdrawiam. @Topic Mała rzecz, a cieszy... Nie chcę znać jego reakcji w przypadku włamu na konto. |
Czuję się przybity niezwykle wartościowym i moralizującym postem od osoby, której doskonałość przyćmiła moje horyzonty.
Cieszę się, że jesteś niezwykle szanowany i najbardziej ogarnięty. <get a life.> Ostatni akapit jest taki... żałosny... :)) |
Sprecyzuj to twoje srodowisko..
Kolko teatralne? biologiczne? ;o Btw.. ostatnia linikja brzmi dosyc dwoznacznie..(Niektorzy maja troche wieksze :)) Ale zgadzam sie.. cieszyyyyyy |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@Założyciel tematu Czy ten film ma na celu w jakiś sposób ośmieszać BR? |
Ludzie, następnym razem na PW. Można napisać raz, dwa o kimś, ale takiego czata tu urządzać to przesada ;P
@Sterydosuprise i Xr3 Co to za podział na ludzi w kapturach i bez? Wg Ciebie Steryd~ ktoś, kto słucha np. techno to od razu nup, "gnuj" i skazany na potępienie? Ja w ogóle nie wiem po co wy się tak kłócicie. Po twoich pierwszych wypowiedziach Sterydosuprise, sądzę, że te 4 z języka polskiego masz bo... w szkole pdst to nie jest wielki wyczyn. I do ciebie dotrze chyba tylko to: Jesteś sku****lem bo masz gupi nick, avatar i BR cie nie lubią. Ić pan stont. |
@ Stery
Jakim kurwa cudem ważysz 74 kg z tak wielką klatka piersiową ?:baby::baby: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:43. |