Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   [Inne] "Omg co za loot!!!!!" (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=199209)

czucz123 28-11-2008 20:00

"Omg co za loot!!!!!"

Lawl.. Jakis ek tak sie podniecil paladin armorem, ze musialem to wrzucic na forum :P
http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=3ancdw8ug389k7pg

.hobnail 28-11-2008 20:09

Ah, own3d.

Rav1337 28-11-2008 20:29

Nie jakis ek tylko brazol,

AUHSIuashiDUiuafhoasigsdfoghsdoguh style

Kurczakos 28-11-2008 21:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rav1337 (Post 2353383)
Nie jakis ek tylko brazol,

AUHSIuashiDUiuafhoasigsdfoghsdoguh style

I patrząc na takich jak Ty, można powiedzieć że polacy są o wiele większymi głuptaskami niż brazylijczycy...

raven 28-11-2008 21:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kurczakos (Post 2353476)
I patrząc na takich jak Ty, można powiedzieć że polacy są o wiele większymi głuptaskami niż brazylijczycy...

nie wiem o co ci chodzi, bo ja dzieki niemu nie mam zamiaru tego scaigac bo te ich cale huaeuhueuaheauhchujemuje mnie tylko w*****aja

Jucha Furora 28-11-2008 21:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez raven (Post 2353480)
nie wiem o co ci chodzi, bo ja dzieki niemu nie mam zamiaru tego scaigac bo te ich cale huaeuhueuaheauhchujemuje mnie tylko w*****aja

Acz my wiemy-polacy są rasistami u uważają z góry ,że jeśli ktoś jest Brazylijczykiem/Portugalczykiem etc od razu jest idiotą,kretynem i idiotą.

Gucias 28-11-2008 21:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sterydosuprise (Post 2353531)
no co jebany s*****elu bo br trzeba jebac to najwieksze s*****ele i nooby -.- oni zawsze kurwa zajebia slima powyklinaja cie po brazylijsku pokradna expa lootbaga etc (ofc za nic) jebany s*****ony kurczaku

Poziom Twojej wypowiedzi mówi sam za siebie....

M@tthew 28-11-2008 21:46

fak ju brs ;*

Avallach 28-11-2008 21:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sterydosuprise (Post 2353531)
no co jebany s*****elu bo br trzeba jebac to najwieksze s*****ele i nooby -.- oni zawsze kurwa zajebia slima powyklinaja cie po brazylijsku pokradna expa lootbaga etc (ofc za nic) jebany s*****ony kurczaku

polacy tez -.^

neopostman 28-11-2008 21:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sterydosuprise (Post 2353551)
Polacy mi rzadko podpadaja :P

ziąą, waszmość jest kozak co nie miara !!

wynieście go na noszach do psychiatryka bo idzie zgłupieć przez niego:cup:

Virlan 28-11-2008 22:00

A mi jakoś to Polacy podpadają najbardziej, u mnie w gildii 80% to Hiszpanie i Brazylijczycy, klimat jest świetny, wiem że ludzie w razie czego pomogą, pogadać można, angielski znają (zwłaszcza Hiszpanie, br już trochę gorzej), i niestety, smutna prawda jest taka, że jak gadam z Hiszpanem/Brazylijczykiem i na pytanie "where are you from" odpowiadam "poland" to dziwią się, że Polak po angielsku potrafi...

To taka mała dygresja :)

neopostman 28-11-2008 22:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sterydosuprise (Post 2353657)
pokaz mi swoj ryj xd

http://img237.imageshack.us/img237/4...ietekulbk7.jpg

btw, olśniłeś mnie swoim poziomem :cup:

Czarny_Bialy 28-11-2008 23:03

:)

Z Brazyli, Ekwadoru itp bardzo duzo ludzi ostatnimi czasy spierdziela do Niemiec.. :d

Czarny_Bialy 28-11-2008 23:12

Ostatnio gdzies czytalem, ze takie 'leszcze' w prawdziwym zyciu, ktore nie maja zbyt dobrych kontaktow z rowiesnikami proboja na hama udowadniac wszystkim, jacy to oni nie sa itp..
Wiec trzymajac sie tego xr3 przykro mi..
Na forum i tak nikomu niczego nie udowodnisz.. :)
Idz poczytaj Encyklopedie.
Moze tam bedzie wzmianka o biednych sorcach i o nudnym Okolnir.

Xr3 28-11-2008 23:24

Cytuj:

po 1 na rl jestem ogolnie osoba szanowana, nie mam wrogow klopotow etc (ale ty wiesz lepiej bo ty jestes pro chlopiec z zelem na wlosach)
Ja również jestem osobą szanowaną, lecz w moim środowisku, wygląd stoi na ostatnim miejscu. Z zasady, patrzę się na to co ktoś ma w głowie, a ciebie już przejrzałem.

Cytuj:

po 2 ja nic BR nie zrobilem, ze maja miec do mnie jakas sprawe do mnie -.-
Do szkoły marsz.

Cytuj:

po 3 to ty pewnie na rlu miekasz pierwszy xd bo ten kto najwiecej mowi jest najmniej grozny
Nie jestem koksem, ani nie chcę nim być. Mam rozumieć, że dla ciebie jest to główny wyznacznik tego, jakie będziesz miał podejście do osoby, co puchatku?

Cytuj:

po 4 idz zaloz kaptur
Nie noszę kaptura;).

Cytuj:

po 5 idz posluchaj techno
Jak widać, twoja inteligencja, którą pozyskałeś na siłowni, nie dopuszcza do ciebie możliwości zwrócenia uwagi na moją sygnaturę, która chyba daje wyraźne świadectwo tego, że nie słucham techno... No chyba, że dla ciebie Slipknot to techno:D.

Cytuj:

po 6 jezeli ja jestem wedlug ciebie niedowartosciowany to jaki ty jestes ?
Ja, jestem w pełni dowartościowany, nie wiem jak ty. W każdym razie nie dowartościowuję się, publikując swoje zdjęcie, którym kreujesz się u mnie na chłoptasia, wychowanego na epulsie.

@Czarny_Bialy
Guns N' Roses - Don't Cry

Cytuj:

Podkreśliłem to 'rozumiem', gdyż śmieszy mnie to Twoje mniemanie o sobie :D.
Żeś wymyślił...

Cytuj:

Kim Ty jesteś, by mówić o drugiej osobie w ten sposób?
Będę wypowiadał się w taki sposób, jaki uważam za stosowny, ponieważ mam takie podejście do ludzi, a nie inne. Ty, w tej kwestii masz mi najmniej do przekazania.

Cytuj:

Wiec trzymajac sie tego xr3 przykro mi..
Na forum i tak nikomu niczego nie udowodnisz..
Nawet gdybym miał bym coś do udowadniania, to na pewno nie posłużył bym się do tego celu jakimś smutnym forum, którego większość stałych bywalców, pod względem intelektu, nawet w 1/3 nie dorównuje kanapce z serem;).

Edit:
Cytuj:

aaa i Xer jezeli tak bardzo chcesz to moge ci cos powiedziec o swojej psychice

agresja,przemoc,bol...to sa cechy ktorymi sie kieruje
jezeli zostanie naruszona moja ktoras z wymienionych cech uczuciowych
jestem nieobliczalny
uderzam po glowie kazdego,ktory to naruszy, jak najmocniej, bez opamietania
adrenalina sprawia iz nie czuje bolu
dlatego kiedy ktos mnie uderza - nie reaguje na to
bije go po twarzy poki nie padnie na ziemie i
poki nie pozna mojej granicy psychicznej

to tyle o mnie xd pisane uczuciami xd
Jądra ze stali... Kurde. Powiedz mamie, żeby nocnik przygotowała, bo kupę za chwilę z tej wściekłości zrobisz. Jakoś twoje argumenty do mnie nie przemawiają ;). W moich oczach w dalszym ciągu pozostajesz niewychowanym frędzlem.
Spróbuję ci to przekazać twoim językiem "Ch*j mnie bolą twoje problemy emocjonalne".

Nie pozdrawiam.

@Topic
Mała rzecz, a cieszy... Nie chcę znać jego reakcji w przypadku włamu na konto.

semilunaris 28-11-2008 23:26

Czuję się przybity niezwykle wartościowym i moralizującym postem od osoby, której doskonałość przyćmiła moje horyzonty.

Cieszę się, że jesteś niezwykle szanowany i najbardziej ogarnięty.

<get a life.>

Ostatni akapit jest taki... żałosny... :))

Czarny_Bialy 28-11-2008 23:29

Sprecyzuj to twoje srodowisko..
Kolko teatralne? biologiczne? ;o
Btw.. ostatnia linikja brzmi dosyc dwoznacznie..(Niektorzy maja troche wieksze :)) Ale zgadzam sie.. cieszyyyyyy

Xr3 28-11-2008 23:48

Cytuj:

Ty nic tam nie masz
Jeśli ja nic tam nie mam, to aż boję się wiedzieć, co możesz mieć (a właściwie czego nie masz) tam ty...

Cytuj:

pokaz gdzie tak napisalem
Wyraźnie widzę to w twoich postach. Dużo nie potrzeba, aby to wyniuchać...

Cytuj:

ale tak sie zachowujesz
No dobra... dzisiaj pizgało mi po uszach, więc go założyłem, gdyż nie byłem w posiadaniu czapki...:(.

Cytuj:

napewno nie jest to death metal...
Cytuj:

wez posluchaj gorgorotha
Black metalu również słucham, a sygnę ze Slipknotem mam właściwie dlatego, że sam jestem jej twórcą...

Cytuj:

nie mam konta na zadnym z tych portali
Możliwe, ale zachowujesz się jak ich ortodoksyjny fanatyk, co widać niezwykle czytelnie.

Cytuj:

@edit
jak juz mowilem ten kto najwiecej mowi jest najmniej grozny
A mi się zawsze wydawało, że ci co kozaczą przez neta co to nie oni, to największe wafle...

@Założyciel tematu
Czy ten film ma na celu w jakiś sposób ośmieszać BR?

Hawusss 29-11-2008 00:05

Ludzie, następnym razem na PW. Można napisać raz, dwa o kimś, ale takiego czata tu urządzać to przesada ;P
@Sterydosuprise i Xr3
Co to za podział na ludzi w kapturach i bez? Wg Ciebie Steryd~ ktoś, kto słucha np. techno to od razu nup, "gnuj" i skazany na potępienie? Ja w ogóle nie wiem po co wy się tak kłócicie.
Po twoich pierwszych wypowiedziach Sterydosuprise, sądzę, że te 4 z języka polskiego masz bo... w szkole pdst to nie jest wielki wyczyn. I do ciebie dotrze chyba tylko to:
Jesteś sku****lem bo masz gupi nick, avatar i BR cie nie lubią. Ić pan stont.

marcin_1991 29-11-2008 00:25

@ Stery
Jakim kurwa cudem ważysz 74 kg z tak wielką klatka piersiową ?:baby::baby:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:43.