Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   Jakie mieliście już najazdy potworów? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=19923)

slimaczek 16-12-2004 22:12

Jakie mieliście już najazdy potworów?

Ja gram na samerze, i narazie na thais był najazd ratów i na ab'dendriel najazd bobrów. Sory, ale jezeli maja byc takie slabe najazdy to mogli ich wcale nie dawac. Rozumiem ze to nowy serw, ale z grupka orc warriorow i ew. mala liczba berserkerow ludzie by se poradzili w thais.

Dakuze 16-12-2004 22:34

Najazd na Thais

Ja gram na premi i jak na razie byl tylko jeden najazd paru orcow i paru orc wariorow na thais tak to z zadnym sie wiecej nie spotkalem najazd ten byl o 7:15 (czemu nie ma najazdow spiderow ;( gs rulez :evul: )

Vormencik 16-12-2004 23:46

Ja miałem najazd w ab na tytani. Link do moich SSow mam w podpisie zajrzyjcie to zobaczycie :D ogolnie spoko, mnostwo mino magow, mino archerow, mino guardow, minoskow. Prawie padlem (zeszlo mi z 15 uh zostalo mi sie z 2 bo wracalem z dwarfow moim knightem) Najgorszy był moment z 4 mino magami i 2 archerami ktore na mnie sie rzuciły, na szczęście zrobiłem ssa i uhnolem sie :] uff co za ulga

Sin 17-12-2004 14:59

Najazd potworków? heh
Kiedyś w ab coś takiego sie zdarzylo...
...Ide sobie do Carlin zakupić nowy czar,gdy wracałem zobaczyłem
15 Mino,1 Mino Archer.Używam GFB i leżą..
Ide dalej..Nagle widze nóba który mówi "Worms Arrmagedon"..
Oczywiście nie kapnąlem sie o co chodzi i....
....szłem dalej a tu nagle 4 zerki na mnie i 1 dragg!!!
sd,sd,sd,sd...4 zerki leżą jeszcze dragg!!!
"Utamo Vita" i zdupiamy do depo mialem uhy :p

Chmielok 17-12-2004 15:20

Cyklopy

Ja tez gram na samerze i narazie widzialem tylko jeden najazd cycow na Thais.
Zaliczylem 1 dead.
Zdazyl sie on wczoraj i bylo w thais chyba z 7 cyckow.

Święty Paladyn 17-12-2004 15:37

Celesta-na thais napada grupa ghuli i dsów. Do akcji wkraczają rune-makerzy rzucają niewidke i rozwalają.Narazie tyle.

FUZJANIJ-ELVANS 17-12-2004 16:07

Ja czekam na 1 najazd na Xanterze na Carlin chce to przeżyć i po zbierać innych :D

Vamerian 17-12-2004 16:36

Na carlin , kilka orcow zwykłych i chyba z 2 warriory .Nie wyobrażam sobie aby na miasto przychodziły dragi :O

Have 17-12-2004 17:00

qr** jedna co ty mas za link w podpise co ? keyloger plz baneed fucking br plz jaki ty ku*** jedna wpie****** ci ? szmato jedna zbanujcie go ku*** ***any hacker

Taliboy 17-12-2004 17:05

@up

MEGAKURFAROTFL&LOL

to nie jest zaden keylogger nubie skończony... to jest taki link ze trzeba tam jak najwiencej osób zatargać i ludzie se to na forach umieszczają

kolo robi cie w konia a za ten post to cie modek prendzej ciebie wy***ie niż jego

cFaniak 17-12-2004 17:08

Have ty... On nie ma keyloggera w podpisie. A dla ciebie upomnienie =] A tak co do najazdow, to jeszcze zadnego nie widzialem, a szkoda. Usuneli mojego wczesniejszego posta, b juz sie tu wypowiadalem.

Żywiec Zdrój 17-12-2004 17:20

Ja mialem najazd 8 berserkerów, z jakeis 4 archery, pare mino magów i pare minosów zwyklych
Prawie padlem ale naszczescie wszeldem do dp :D

Zenon 17-12-2004 22:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Have
qr** jedna co ty mas za link w podpise co ? keyloger plz baneed fucking br plz jaki ty ku*** jedna wpie****** ci ? szmato jedna zbanujcie go ku*** ***any hacker

2 rzeczy są nieskończone : Kosmos i ludzka głupota...

Mastersss 18-12-2004 02:38

;]

Prawde mowiac to nie wiem czy to byl napad czy ktos go zlurowal ;] ale dzis kolo Venore spotkalem milego czerwonego Dragon lorda;] podsmarzyl mnie troszku zabil pare typkow i wkoncu ktos go wykonczyl ;] :P ale ladne fajerwerki byly :P

Sir Dubeh 18-12-2004 04:22

a ja niestety nie widzilem zadnego najazdu :( szkoda.... przynajmniej na Edron nic nie najezdzalo nie wiem jak sytacja z innych miast.....
Co to sprawy tego zioma który posadzal o keylogger....... X(
L--O--L

Moxufer 18-12-2004 12:05

Dnia 18.12.04 około godz 3:00 nad ranem był "Wielki Najazd Na Thais". Na Thais najechały orki, spearmeny, zergi, ridery, lidery.

Shater 18-12-2004 16:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mastersss
Prawde mowiac to nie wiem czy to byl napad czy ktos go zlurowal ;] ale dzis kolo Venore spotkalem milego czerwonego Dragon lorda;] podsmarzyl mnie troszku zabil pare typkow i wkoncu ktos go wykonczyl ;] :P ale ladne fajerwerki byly :P

tak wlasnie bylo na elysi ale to byl luring

KOndi 19-12-2004 10:58

bida

na nova jeszcze wogole nie bylo moga dac kilka dragow xD

irek 19-12-2004 11:08

ja gram na vlorji i w ab'dendriel byl najazd borsuków :Ork: :Ork: :Ork:

Nesiff 19-12-2004 11:17

Rat

Umnie na miasto Ab'dendriel najechal rat myslalem ze pozabija ludzi :o

cYa :evul:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:27.