![]() |
Spirit Colac
od którego lvl'a nosić Spirit Colac dla druta do expienia. Gdy skilluje Mlvl pod depo to sciagam go by mlvl lecial szybciej ^^.
ja mam 13 lvl i 12mlvl i ternuje ;] |
Jeśli expisz na zasadzie "only różdżka" to lepiej jej nie zakladaj, bo obrażenia od samej różdżki sie nie zmienia, a tobie bedzie za samo "strzelanie" rósł mlvl szybciej. :)
|
@up
tu sie nie zgodze, rośnie tylko skill postaci, a nie itema więc jeśli nosisz jakikolwiek item, ring, pally arm, czy dodające magic lvl itemy. Skille rosną nadal tak samo :P |
GordothPisteth ma rację.
@topic Jeśli już kupiłeś to możesz nosić (będziesz się lepiej leczył) |
Kup se lepiej Focus Cape (jak masz kasę) a Spirit Cloak noś w tedy, jak walisz z run.
|
Cytuj:
tylko ze spirit ma 8 arma a focus cape 9... zanim cos powiesz to lepiej sie czegos dowiedz o tej grze.. |
Kozak a sie nie znasz sorcerer potrzebuje jak najwięcej arma czaisz jak najwięcej. I każdy arm się przydaję (szczególnie gdy potwora bierzesz na klatę)
A i Spirit jest cięższy. -.- @down W ciasnym pomieszczeniu, gdy potwory go trapną, na arenie. Starczy? |
@up
teraz mi powiedz... jaki sorc bierze potwory na klate? Edit: Sry za offtop 2nd Edit: na arenie-ok Jak grupa potworów da rade trapnąć sorca zanim on je zabije to znaczy że jesteś w temple W ciasnym pomieszczeniu-jeśli nie ma możliwości bicia up/down też ok |
Od 18 <lol> jak bedziesz mógł zacząc używać frigo hur hity bedą ciut wieksze :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jeśli cię np. cyce trapną (nie masz manasów) to ten 1 arm. może cię uratować wiesz mi. |
Dopoki nie uzywasz czarow ofensywnych tudziez run nie oplaca sie nosic tego armora ,gdyz ten 1 mlvl nie daje ci nic a 2-3 arma to zawsze cos.
|
Cytuj:
teraz w erze tibii gdzie mag bije z czarów typu 'exevo gran mas...' i 'exori...' armor jest mu hmm.... że tak powiem zbędny... Cytuj:
GZ Post który komentujecie ma na myśli PRAWDZIWYCH magów czyli takich ktorzy mają pacc i biją moby z czarów a nie z wandów/rodów |
A wiec uwazasz, ze jesli sorc bije np. serpent spawna, hydre, vampira poniewaz ma pacc i wali z "exori" to potwor go nie dogoni?? jestes w bledzie. dostajesz paraliza na twarz i potworek cie wali.
Inny przyklad: tomby. Masa scierwa typu mumie, szamblery, ghosty, scaraby itp. i ty myslisz, ze kazdy przed tym ucieka?? wiekszosci sie nie chce klikac strzalek to stoja w miejscu, a czasami jesli bedziesz uciekal to sie wbijasz na wiekszy resp to potwory cie i tak bija. Wiec nie wmawiaj mi, ze mag nie bierze potworow na klate, bo to glupota. |
Cytuj:
Naprawdę żal mi cię chłopcze nic nie potrafisz a sie mieszasz... |
Cytuj:
@topic Na tym lvlu to ci wiele nie da. Lepiej kup zbroję z dużą ilością arm. |
Cytuj:
tak samo old widow i inne szybkie i paralizujace potwory z tombem też masz racje... ALE: ja przez strapowanie przez monstery rozumiem coś takiego kiedy starasz sie bic potwory pojedynczo i nagle wychodzi ci grupa(na co nie jesteś przygotowany) i dostajesz od nich trapa więc bicie tombow z gfb itp uważam za technikę expa, a nie trapa Cytuj:
sorc który chce expic na jakichś potworkach MUSI nosic mfy Cytuj:
EDIT: @down Jeśli już chcesz być poprawny polonistycznie to: -wyexurujesz piszemy razem -oddzielaj dwie myśli w zdaniu przecinkiem Cytuj:
I z tobą koniec. @AduII Behe chyba też bije sie up/down :P |
Cytuj:
A i zdanie zaczynamy wielką literą noobie. |
Rofl, po, co rozważacie problemy huncenia, hydr/ss-ow etc, skoro on ma 13lvl facc, robicie jakieś sobie problemy... Kolego, który stworzył ten temat:
póki co, możesz sobie biegać w tym, będziesz mocniej sie leczył, a tak, czy tak nie huncisz niczego innego niż rotwormy etc. wiec nie masz czym sie martwic Co do was, krotko wam wyjaśnię: Set dający mlvl (HotM, Focus Cape, Spellbook/scroll) używamy huncac: -w teamie (demony/serpenty/calassa) -potworki przed którymi sie ucieka, które bija słabo fizycznie (Dl'e, Hydry, Gsy etc) -"up/down" (demony) Inne potworki, bijemy raczej w secie dającym arma, takie jak np: behe. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:01. |