![]() |
Poczta Polska- pewny pacc????
Chciałbym zadać wam takie pytanie!!!! Na ile pewny jest pacc gdy pieniadze wywsyłane są Pocztą Polską oczywiście odpowiednia metodą!!????
Może ktoś z was już się na tym przejechał i uważa ,że nie warto ryzykowac 67$!!!! |
no coz nie radze wysylac ci kasy poczta. juz lepiej znalesc kogos kto ma karte i poprosic go zeby kupil. ja na moje nieszczescie zaufalem poczcie polskiej i nie wyszlo mi to na dobre:(
|
Poczta polska
Poczta polska poczta to złodzieje! Polecam przelew!
|
50%, raz mi doszlo, a raz nie :]
|
ja wyslalem raz i doszlo czyli 100 % skutecznosci ;p jesli wysylasz poleconym priorytetem to skombinuj jakas kartke z tekturki wielkosci koperty(najlepiej otwierana) i w nia wloz kase ;p doszlo mi po 6 dniach(sroda 15 wyslalem-pacc uaktywniony wtorek rowniez kolo 15)
|
Przelewu nie polecam poniewaz oplaty bankowe, prowizje itp. wynosza ponad 100zl przy zakupie mojego 7 miechowego Pacca...
|
Cytuj:
wystarczy wyslac list wartosciowy, ubezpieczamy go na 100 zł (w przypadku paca na 3 mieisace) oplaty wynosza 13-14 zł, i nie ma bata aby "wcielo" przesylke. a przelew zagraniczy to jakies 30-50 zł prowizji SROL ! |
o matko
Ubezpieczać list na 100 zł ????
|
Ja wysłałem w poniedziałek Kase, dzis piatek i pacca niema jak narazie.... ;( Zrobiłem jak kolega mi powiedzial Kasa zawinietak w kartke, koperta Babelkowa i priorytet polecony... Mam nadzieje jednak ze dojdzie... Osobiscie jakos tak nieufam im.
|
Bywa roznie, ja wyslalem w poniedzialem wieczorem i jescze nie mam pacca. Zobaczymy czy mi dojdzie, pewnosmi nie masz nigdy...
|
ja tam zaufalem poczcie polskiej wyslalem kase w poniedzialek 13.12.04 a dzis jest piatek 17 i narazie nie ma no cuz mam nadzieje ze dojdzie :)
|
No, wlasnie ja tez wysyłałem w poniedziałek, około 17 i dzis jest piatek wieczór i niema, kolega dwa tygodnie temu wysłał a dostał dopiero po tygodniu i jednym dniu wiec mam nadzieje ze dojdzie i moja kasa. A ktos sie orientuje czy mozna cos zrobic jesli kasa niedojdzie czy nic??
|
Cytuj:
|
k
A może lepiej wysłać pocztą polską przelewem pieniężnym????
|
Mój PACC przyszedł po 6 dniach, a pozatym nie polecam przelewu-70/90zł. jest tylko taki problem, że nasza Poczta Polska jest troche powolna
|
Kurde.... Wysłałem w poniedziałek tydzien temu, tydzien minoł a pacca niema, a jak uwas panowie?? :confused:
|
@up
Tez wyslalem tydzien temu i pacca tez jeszcze nie mam :( powinien byc niedlugo :) jak bedzie to napisze |
Ja wysłałem w sobote!!! Listem wartościowym expressowym!!!
Zobaczymy jak to będzie!!!! |
Ehh dzis wtorek czekam juz tydzien i 1 dzien :( mam nadzieje ze pacc bedzie i to szybko :baby: bo ja chce juz pacc :D
|
Ja pierdut niemam pacca, a jak niedostane pacca do czwartku to ide na poczte mówie jak sytuacja wyglada jak usłysze : "Bardzo nam przykro, nic niemozemy zrobic". To zabarykaduje sie na poczcie zrobie im ****a strajk i bede płoszył klientów itd. Dopuki mnie Policja niepowinie :] . Ja serio gadam.... Sie niesamowicie zaczynam denerwowac... X(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:29. |