![]() |
Dla ludzi o mocnych nerwach.
W sumie to bardzo dobry film,
ciekawi mnie ilu ludzi będzie na tyle wytrzymałych żeby obejrzeć go w całości. Aha i to nie jest film robiony przez jakichś psycholi, to jest cała prawda. Link: http://veg-tv.info/Earthlings P.S. Może się trochę ładować. |
Nie mam 1,5h ale widziałem mnóstwo filmików o traktowaniu zwierząt ... tak było od wieki wieków lat tylko teraz są kamery które wam to pokażą ... był ktoś z was chociaż na świniobiciu na wsi ? [ja nie xD]
|
Dzięki, doszedłem do 20 minuty, koniec...
@up Ja tak... nie fajnie... |
Ja już kiedyś oglądałem ten film.
Wytrwałem do końca xD Podobno jest to najlepszy film w swoim rodzaju. |
studiuje weterynarie wiec takie widoki są mi na porządku dziennym ; P. A co do traktowania, to tego się nie zmieni.
|
A teraz pytanie do wszystkich, których ten film dziwi i gorszy.
Naprawdę jesteście tak naiwni, że myśleliście, iż te zwierzęta są humanitarnie traktowane? |
Widziałem całe daje do myślenia.
|
Cytuj:
Zostań wegetarianinem(tak jak ja :p) i po sprawie. Cytuj:
@down Zęby trzonowe również posiadamy..., weź znajdź jakieś lepsze argumenty. A co do twojej koleżanki. Skoro ma braki to znaczy ,że ma źle zbilansowaną diete. Właśnie wkurzają mnie tego typu ludzie, myślą ,że wystarczy po prostu nie jeść mięsa a potem się dziwią jak zachorują -.-' |
Cytuj:
Swoją drogą, koleżanka-wegetarianka miała ostatnio badania krwi, żelazo _DUŻO_ poniżej normy. I teraz stęka, że będzie musiała jeść mięso a nie chce etc, etc. FOR EVERY ANIMAL YOU DON'T EAT I'M GOING TO EAT THREE! |
Cytuj:
|
@Lasooch: signed!
Śmierć jednej krowy to tragedia, śmierć całego stada to statystyka. |
Cytuj:
Lancuch pokarmowy.. My zjadamy zwierzeta a pozniej nas zjedza robaki ktore zostana zjedzone przez zwierzeta ktore pozniej zjedza ludzie. Czy cos w tym stylu :p Ale sadystycznego znecania sie nad zwierzetami nie popieram. W swiniobiciu na wsi mialem okazje uczestniczyc i sie nauczylem sporo. Bo co to za chlop co nie potrafil by zabic swinie zeby ja pozniej zjesc ze smakiem. |
@Slivi
Lepiej popatrz w swój podpis. Cytuj:
@edit Cytuj:
Zresztą jak wszystko inne, będziesz pił samą wodę to to też będzie niebezpieczne lol. |
Cytuj:
|
Cytuj:
A co do koleżanki - cóż, mój przykład świadczy o tym, że wegetarianizm MOŻE być niebezpieczny. |
godzina i trzydziesci piec minut :o za dlugie jak dla mnie
|
kierując się tym, co jest zdrowe a co nie, skończyło by się na tym, że nic byśmy nie jedli i nie pili co by się skończyło rychłą śmiercią. Co do wegetarianizmu, sorki, ale jak myślicie, że działacie w pokoju z naturą powiem wam, że jesteście w błędzie i musze wam powiedzieć, że tak choelra musi być.
|
@2up
tak, ale naklania do pewnych przemyslen... poswiec troche czasu zamiast grania w Tibie na sprawdzenie co sie dzieje w realnym swiecie; chociaz z takich powodow wole nieweidziec co sie dzieje i grac w tibie ;d calgo nie obejrze, nie potrafie |
Wole zjeść świeże mięsko, niż naszpikowane chemiom warzywa z marketu.
Poza tym to ten film za dużo nie wyjaśnia. Znęcanie sie jest wszędzie, było i będzie, nikt tego nie zmieni. Jesteśmy już tak zrobieni. Nie zabijanie było by czymś nie naturalnym w naszej naturze. Cytuj:
Żeby wiedzieć PRAWDE co sie dzieje w realnym świecie musielibyśmy znać sie na wszystkim i "siedzieć" w każdej dziedzinie życia co niestety jest niemożliwe a może i dobrze. Cały ten świat to jedno wielkie zakłamanie. |
jak to sie mowi albo sie nie mowi, ktos musi dednąc zeby ktos przezyl
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:42. |