![]() |
Świąteczne pkowanie !
|
haha dobre : > niezly smiech bym mial nawet gdyby to mnie bili :)
|
niezly smiech to pewnie mieli podczas takiego swiatecznego pekowania ;D
|
Jesli ten dzieciak "play for fun" to dlaczego puakau jak go bili? ;(
|
@Up
Bo mama by go zabiła gdyby padł :<. @Topic 1. "I'm crying in rl" < Z Polakami by to nie przeszło, zabiliby go nawet jakby zapłacił, po czym śmialiby się z niego :/ 2. Look at Szczur landowy... Widzieliście to? Nawet nie próbował uciec, biegał tylko po tych 2 kratkach, przez co widać ze jest botem :< Na koniec "lol zostawcie mnie" i "za co?" <-- najśmieszniejsza część. No.. Tak bywa jak się przychodzi dopiero 5 minut po włączeniu alarmu.. No, przecież Polak zawsze musi iść na skróty.. 3. Ogólnie, co to za lamy (patrz Obiinhuex/w.w Szczur i jeszcze taki 1 koles), przecież to wystarczy walnąc pota, nikogo nie atakować i wbić się do prot. zone... Takie trudne? Co za idiota atakuje solo 15 kolesi przy depo? (Jakby co to wiem jak to jest na takim "trapie" i wiem, że jest się wtedy na tyle zaskoczony, że trudno jest cokolwiek zrobic, ale trzeba czasem pomyślec.. 4. Sam filmik fajny :D Też bym chciał być 1 z tych "mikołajów" |
Fajnie że się podoba filmik :) jak znacie angielski to poczytajcie ta piosenke na poczatku :D
|
2UP. Mi może byłoby go szkoda, jeśli naprawde by ryczał. Ale jeśli ja byłbym tak wciągnięty w grę, żeby ryczeć bo padnę, to bym sie nawet do tego nie przyznawał tak jak on bo byłoby mi wstyd siebie samego...
UP. Znam conieco angielski, ale ciężko jakoś to przeczytać kiedy czyta się co innego, a słucha co innego. Lepiej by było gdyby piosenka była jakoś zgrana z textem, mimo to, że jest przerobiona :P Btw. niewiem czemu, ale jakoś ten filmik mi się kojarzy z czasami starej tibii, ma jakiś dziwny klimat w sobie :D |
Cytuj:
|
@ Erverse
Szkoda by Ci go było? To by było żałosne. @ Ghernie @ 1. To to nie byli Polacy? Nawet gdyby nie, to masz jakiś chory stereotyp dotyczący Polaków. Poza tym każdy człowiek jest inny i chyba nie powinno się go oceniać po grupie społecznej do jakiej należy. @ 3. A może po prostu on miał już wcześniej pz locka, hm? Racja, czasem trzeba pomyśleć. @ Topic Naprawdę fajny pomysł :) |
Nasuwa się pare słów: Kocham klimat świąt. :)
|
Cytuj:
filmik mi sie podoba, a zgranie szczegolnie;) Pozdro. PS. Szczur Landowy ogarr:O allegro.pl _/ |
Dokładnie klimat tworza ludzie nie gra :> mi tam nie zal tych co padli szczegolnie botujacych :d
|
mam pytanie jak oglondnoc taki film bo lubie pk:):) i bym sobie obejrzal sam nawet pekuje troszke:cup:
|
@up
klikasz w link i czekasz aż się załaduje |
Hehehe spoko filmik przypomniały mi się stare czasy na solerze jak oni mieli po 60+ lvle
|
Zabawne, nie powiem. Pomysł przedni :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:24. |