![]() |
Problem z logowaniem :/
Witam. Nie wiedziałem do jakiego działu dodać ten post wiec spróbuje tutaj bo wszystko zaczęło sie po któryms update. Mianowicie nie mogę zalogować się na swoja postać odkćd w polu logowania do gry został zmieniony numer na nazwę postaci :/ cały czas mi pisze ze mam albo złe hasło albo źle wpisuje nazwę postaci. Wie ktoś może jak sobie z tym poradzić? nie wiem... może nazwę postaci wpisuje się bez spacji bo w ten nazwie mam własnie spacje :/ nie wiem. proszę o pomoc
|
pewnie dlatego ze tam sie nie wpisuje nazwy postaci tylko nazwe konta
jeśli nie zmieniałeś nazwy konta to wpisujesz account number @edit: której ofiarą padłeś również ty. Tak zauważylem Edit2: @Paciuch :/ czy wiesz co to znaczy paść ofiarą prowokacji w wieku 11 lat? WAW to znaczy w tym przypadku napisać post bez zastanowienia jak to zrobił każdy w tym temacie |
Cytuj:
nie zauważyłeś że to marna prowokacja? ;p |
Prowokacja zal :baby:
|
Cytuj:
A i on nie padł ofiarą prowokacji ale ty tak. |
Ja miałem dzisiaj 5x kicków, rezultat? 2 deady, 2lv w dół, skille w dół, 200k w dół, stracony czas na grę. Według mnie clipsoft powinien cofkę zrobić, bo kto ma kasę na taką grę? Najlepsze jest to, że mój internet działa ok i te kicki to wina clipsoftu.
|
Cytuj:
|
ludzie mam problem i zadalem pytanie a wy tu z jakimis prowokazjami wyjezdzacie :/ juz w paranoje popadliscie chyba :/
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:54. |