![]() |
Lord'Paulistinha 1kkk expa
Filmik bardzo krótki ale można zobaczyć jego statsy
http://data.fuskbugg.se/skalman01/lo...nha1kkkexp.cam |
zobaczcie na jego stamine to jest niemozliwe, boci, pozatym ale maja glupi jezyk te brazyliany, zobaczcie ile wbil expa po tym miliardzie, pewnie dopiero obudzil sie z bota ;d;dd
skille slabe jak na ten lvl i to jest prawda, nie wiem co on tam pieprzył jak pisał, ale mowil cos o bocie ( w 2 fragmentach chyba) |
No ok, boci. Ale co w zwiazku z tym? Ty napewno bys expil recznie wiedzac ze na level potrzebujesz 5 mln expa.
|
A bylem ciekawy jak to bedzie wygladac jak wbije ten 1kkk expa .)
a ty 1 pokryla sie z " e " |
Cytuj:
To, że jest to nielegalne, a cipsoft to akceptuje. |
"Caralho" ; D
|
Cytuj:
|
ktos zna na tyle portugalski zeby to przetlumaczyc, chociaz w skrocie?
|
Przetłumaczyłem to co mówił w translatorze :P I w skrócie:
LP pisze, że jest zadowolony z postawy br (chyba chodzi o tych z jego gildii, że mu pomagają :P). Pisze, że użył raz lub dwa razy bota ale niech podniesie rękę ten który nigdy go nie miał. Mówi że nigdy nie użył bota do expienia. Jest mu smutno, że ludzie uważają go za grubego bo siedzi przy komputerze a sami nie są pewnie lepsi (chodzi o tych z forum tibiabr :P). Pisze, że to co robi w swoim życiu to wyłącznie jego sprawa a ludzie rozpowszechniają plotki bo są z drugiej strony monitora i mogą robić co chcą. No koniec pisze, że jest już bliski osiągnięcia celu. |
hahah pleby z cipsoftu nie przetrawiły opcji, że ktoś może wbić miliard expa;[ a cos mi się wydaje, że 2 mld to nie wbije bo wspominał coś o tym, że kończy grę. Wbijanie następnych leveli jest bezsensowne, dodając fakt, że przy każdym zgonie w pełnym oblessowaniu traci ..10mln expa?( nie jestem pewien jak działają teraz blessy)
@rodzina, a bot niemożliwym jest, że ma czas dla rodziny i tylko kilka razy użył bota, bo wbijanie tej "normy" dziennej zajmuje mu dużo czasu, a jedyną rodzinę jaką może mieć to rodzina w simsach, albo piesek w tamagotchi. |
@3up
Pisze, tam że nie używa bota do expa, tylko np jako x ray... Ze, ludzie gadają ze jest no liferem itp, lecz to nie prawda ma czas dla rodziny, wbija tylko pewną norme dziennie itp... |
po takiej wypowiedzi i takim filmie, cipy powinny go zbanowac :) co z tego ze jest najwiekszym lvlem w calej tibii? przyznal sie ze uzywal bota - ban, wszyscy musza byc traktowani rowno. co to za wytlumaczenie ze maja kase? po to pisali regulamin zeby jego przestrzegac.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
A GM, nie pytał się go czasami, czy to nie jego film? |
@2up
Niestety masz złe dane, wg regulaminu zdjęcia, filmy nie są brane pod uwagę jako dowód używania bota itd. (jedynie w nielicznych przypadkach-nie będę opisywał ;p). |
Cytuj:
|
@up
Chyba raczej promocja daje 3%, więc straci 20mln. |
Cytuj:
@topic Masakra. I coś nie wierze w to, że nie używał bota do expienia. Dzień jest za krótki, żeby mógł wbić tyle expa, i mieć czas dla rodziny i przyjaciół (o ile jakichś ma). A co ze szkołą/pracą? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:24. |