![]() |
Św. Mikołaj
Mam pytanie - kiedy pojawia się święty mikołaj 6 grudnia po save servera czy kiedy indziej ?
@down : Dzięks |
6 grudnia po save
|
A do kiedy on rozdaje prezenty?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Do sylwestra, wydaje mi się, ale pewien nie jestem. |
Hehe, ludzie się już grzeją o świętego Mikołaja.
Pewności nie mam, ale też mi się wydaje, że jest od 6 do 31. |
A gdzie bedzie jesli mozna wiedziec? Blisko Thais moze;d?
|
Niby Tibia taka międzynarodowa a jest tylko św. Mikołaj ;/ , Dziadka Mroza to już dyskryminują na maxa.
|
Witam.
A w jakim miejscu znajduje sie swiety mikolaj? Jest on w konkretnym miejscu czy chodzi po mapie? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Przecież Vasu ci dobrze powiedział.
Siedzi w tawernie w każdym mieście. |
Ok thx.
Sorki nie uwierzylem w odpowiedz Vasu nie myslalem ze w kazdym miescie na raz bedzie. Myslalem ze bedzie co w rodzaju Rashida. Jeszcze raz thx. |
www.wiki.hunted.pl i wpisz se swiety mikolaj masz dokladnie napisane gdzie sie pojawi
Jezeli to prawda ze pierwszy koles dostaje miska to ja juz stoje wylogowany tam gdzie on sie pojawia i o osmej wstaje i loguje caly czas az sie save server skonczy :D Ps: ciekawe czy na rooku bedzie po dawnoo temu byl ( byl screen z master slayerem na ktorym byl mikolaj ) |
Tutaj masz wszystko :)
http://tibia.wikia.com/wiki/Santa_Claus Warto zapamietac to ;D 1 Teddy Bear (only given to a few lucky players) |
mikolaj juz jest, tylko "troche" zmieoniony. Dotychczas bylo tak, ze co roku kazdy dostawal prezent. Teraz ci co juz go dostali, nie moga wziac ponownie.
|
o0 nawet go nie ma tym miejscu gdzie w tamtym roku w carlin !
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:12. |