Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Updates (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=166)
-   -   Sprawa z HotKeys (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=199409)

mistrzwodki 30-11-2008 13:18

Sprawa z HotKeys

Mam pewną sprawę z HotKeys. Może udało by się wprowadzić to w którymś update. Napisał bym do CipSoftu ale za bardzo nie znam angielskiego. Konkretnie chodzi mi o to aby dało się zapisywać ustawienia Hotkeysów. Raz gram paladynem raz magiem i za każdym razem muszę zmieniać ustawienia HotKeys. Trochę mnie to wnerwia. Tak to bym wczytał ustawienia i już. Moglibyście napisać tą informacje do CipSoftu. Na pewno wielu graczom by to pomogło.

Vivarus 30-11-2008 13:23

było już o tym, poszukaj

Krajzel 30-11-2008 14:17

Nie możesz zainstalować tibii w dwóch różnych miejscach?

xoz 30-11-2008 14:44

config zapisywany jest zawsze w jednym i tym samym miejscu niezaleznie od sciezki instalacji
napisz sobie softa do tego albo poczekaj az ktos zrobi to za ciebie

Xr3 30-11-2008 14:48

Zgodnie z powyższym, zrób sobie swego rodzaju backup...

ZapodajMuze 30-11-2008 15:08

Kolega w trapie doslownie 30 sec zeby go uratowac jestem na knightcie , sorc na tym samym koncie i mam moze sie bawic w smieszne configi i wylaczac tibie ? Prosze cie.

Kluska_ziom 30-11-2008 16:49

@up
wystarczy zapisas obydwa configi, i wklejac odpowiednio do folderu tibii...

Madmix 30-11-2008 16:56

tak czy inaczej powinno byc tak że hotkeye sie zapisują na servie, jak i mapa. Jak ktos sie loguje na innego kompa etc to by było wielkie ułatwienie, szczególnie z mapą.

tibijczyk-suzarion 05-12-2008 17:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez mistrzwodki (Post 2355877)
Mam pewną sprawę z HotKeys. Może udało by się wprowadzić to w którymś update. Napisał bym do CipSoftu ale za bardzo nie znam angielskiego. Konkretnie chodzi mi o to aby dało się zapisywać ustawienia Hotkeysów. Raz gram paladynem raz magiem i za każdym razem muszę zmieniać ustawienia HotKeys. Trochę mnie to wnerwia. Tak to bym wczytał ustawienia i już. Moglibyście napisać tą informacje do CipSoftu. Na pewno wielu graczom by to pomogło.

najlepiej to w ogole przestan grac w tibie...na pewno wielu graczom by to pomoglo :)

kiuy 09-12-2008 14:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ZapodajMuze (Post 2356078)
Kolega w trapie doslownie 30 sec zeby go uratowac jestem na knightcie , sorc na tym samym koncie i mam moze sie bawic w smieszne configi i wylaczac tibie ? Prosze cie.

jak kolega ma 30 sec to akurat poczekasz az battle ci zniknie i możesz po niego do temple isc ...
wez ty sie zastanów czego ty chcesz ? możliwości relogu na sorca stojac kina na środku respa scarabow czy na lagunie z automatyczna zmiana hotow na sorca
pozatym kinom to masz tyle hotow potrzebnych ze naprawdę współczuje zmienić exure gran na exana mort ewentualnie vis/flam na exori /exete i poty o ile je zmieniasz bo nie wiem czy kina ma 50+ ani czy sorc 50+ jest

pozatym to przy instalacji tibi w dwóch miejscach o ile sie nie myle hoty znikaja ale potem każdy klient zapisuje swe ustawienia wiec tak jak powiedzieli po zainstalowaniu w innym miejscu cza aby skonfigurowac hoty na 2 klientach
ale to dla tych co nie umieja pogodzic 2 prof na 1 acc lub tych co potrzebują czary na wszystkie exori vis flam etc + all runy i inne spontaniczne miec zapisane a na kartce obok monitora spis i 5 min zanim znajdzie gdzie ma ten czar na hmm czy lmm :D

jesli nie da rady klienta w 2 miejscach zainstalowac albo hotow ustawic to wez zainstaluj klienta ustaw hoty i na usbka se nagraj 128 mb styknie i rozwiąże nurtujący cie problem ;) majac 1 klienta z hotami na kine na usb a drugiego na twardzielu

pozdro

Ditto 11-12-2008 15:47

Ja bym ustawił jednej profesji (tej, na której spędzasz więcej czasu) normalnie, a drugiej z dodatkiem sziftu/kontrola.

Kacperix12 21-03-2009 20:14

Pomocy

Siema chciałbym się dowiedzieć jak ustawić uhy na hotkey prosze o pomoc za udzieloną pomoc góry dziękuje proszę pisać na gg 5844272 lub normalnie wysłać mi odpowiedz. Pozdrawiam wszystkich Kacper.

Snick 21-03-2009 21:07

@UP
A można nienormalnie?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:04.