![]() |
Sprawa z HotKeys
Mam pewną sprawę z HotKeys. Może udało by się wprowadzić to w którymś update. Napisał bym do CipSoftu ale za bardzo nie znam angielskiego. Konkretnie chodzi mi o to aby dało się zapisywać ustawienia Hotkeysów. Raz gram paladynem raz magiem i za każdym razem muszę zmieniać ustawienia HotKeys. Trochę mnie to wnerwia. Tak to bym wczytał ustawienia i już. Moglibyście napisać tą informacje do CipSoftu. Na pewno wielu graczom by to pomogło.
|
było już o tym, poszukaj
|
Nie możesz zainstalować tibii w dwóch różnych miejscach?
|
config zapisywany jest zawsze w jednym i tym samym miejscu niezaleznie od sciezki instalacji
napisz sobie softa do tego albo poczekaj az ktos zrobi to za ciebie |
Zgodnie z powyższym, zrób sobie swego rodzaju backup...
|
Kolega w trapie doslownie 30 sec zeby go uratowac jestem na knightcie , sorc na tym samym koncie i mam moze sie bawic w smieszne configi i wylaczac tibie ? Prosze cie.
|
@up
wystarczy zapisas obydwa configi, i wklejac odpowiednio do folderu tibii... |
tak czy inaczej powinno byc tak że hotkeye sie zapisują na servie, jak i mapa. Jak ktos sie loguje na innego kompa etc to by było wielkie ułatwienie, szczególnie z mapą.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
wez ty sie zastanów czego ty chcesz ? możliwości relogu na sorca stojac kina na środku respa scarabow czy na lagunie z automatyczna zmiana hotow na sorca pozatym kinom to masz tyle hotow potrzebnych ze naprawdę współczuje zmienić exure gran na exana mort ewentualnie vis/flam na exori /exete i poty o ile je zmieniasz bo nie wiem czy kina ma 50+ ani czy sorc 50+ jest pozatym to przy instalacji tibi w dwóch miejscach o ile sie nie myle hoty znikaja ale potem każdy klient zapisuje swe ustawienia wiec tak jak powiedzieli po zainstalowaniu w innym miejscu cza aby skonfigurowac hoty na 2 klientach ale to dla tych co nie umieja pogodzic 2 prof na 1 acc lub tych co potrzebują czary na wszystkie exori vis flam etc + all runy i inne spontaniczne miec zapisane a na kartce obok monitora spis i 5 min zanim znajdzie gdzie ma ten czar na hmm czy lmm :D jesli nie da rady klienta w 2 miejscach zainstalowac albo hotow ustawic to wez zainstaluj klienta ustaw hoty i na usbka se nagraj 128 mb styknie i rozwiąże nurtujący cie problem ;) majac 1 klienta z hotami na kine na usb a drugiego na twardzielu pozdro |
Ja bym ustawił jednej profesji (tej, na której spędzasz więcej czasu) normalnie, a drugiej z dodatkiem sziftu/kontrola.
|
Pomocy
Siema chciałbym się dowiedzieć jak ustawić uhy na hotkey prosze o pomoc za udzieloną pomoc góry dziękuje proszę pisać na gg 5844272 lub normalnie wysłać mi odpowiedz. Pozdrawiam wszystkich Kacper.
|
@UP
A można nienormalnie? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:04. |