![]() |
Podziękowania dla Hakera !
chciałbym podziekowac dla hakera ze haknal Clapka! 9 BANIEK poszlo w plecy ! hahahahahahah w koncu jednego smiecia mniej bedzie na arcani ! szkode ze tej szmaty nie zrookowałes !!!!!!!
http://img258.imageshack.us/img258/1118/failju7.jpg |
no szkoda, ale czy jak haknal klapka to zersonixe tez :D?
|
O Co sie wogole rozchodzi?
Ten na zdjeciu to... ? |
ten to na zdjeciu klapek aka fiftisent
|
Szkoda chłopca ;(;(;(;( xDDDDDDDDDD
|
pici mwallowy chlopiec donosi z komendy, ze to byl lesiu!
|
Śmiechowo że się dał nabrać :D
|
:d
Dzieki PANIE BOŻE za to ze ktos shackował tego fiuta (pewnie jakis lrowiec-i bardzo dobrze) chyba nie musze wspominac ile osob z la revo shakowali pionki z interregnum (miedzy innymi mojego kolege RL ostatnio wyczyscili nooby -.-)...podobno BRAT CLAPKA SCIAGNAL KLIENTA DO OSTA I PRZEZ TO DOSTAL HACKA PIONEK HAHAHA :d:d GADALEM KIEDYS Z BRATEM CLAPKA JAK PYKALEM NA JAKIMS OTSIE (SAM DO MNIE NAPISAL BO GO KREW ZALEWALA ZE NA JEGO BRATA KAZDY BLUZGA NAWET NA OTS) I TO JESZCZE WIEKSZY ROZJEB OD NIEGO :D w kazdym razie troche sie bedzie musial nabotowac zeby kase no chyba ze mu przebogate interrengum da pare baniek ale watpie zeby na takiego pionka kase tracili, kazdy w interregnum wie ze CLAPEK to jeden z najwiekszych czubków na arcani (zaraz po Wiglasku i Manndym) ale nie wypierdolą go z ich paczki bo glupio byloby z siebie posmiewisko po wojnie robic :D
w kazdym razie nasuwa mi sie tylko jedna mysl... JAKAS SPRAWIEDLIWOSC ISTNIEJE |
Aff wszyscy się Clapka czepiacie xd Hackneli go trudno ... Ale już widzę, że jest coraz częściej online pewnie już boci :)
|
Albo paymenty zbiera ;]
|
50 grosz.
Gorąco, upał, ale on oczywiście musi być joł elo kozak zajawa ziom na rapie. |
Cytuj:
|
@up Agree :)
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:41. |